Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy pisowcy wiedzą, że NIGDY nie wygrają wyborów? Czy wiedzą, że budzą odrazę? |
hm lokal mocno przereklamowany , jedzenie na średnim poziomie , wystrój wnętrza trąci już myszką - nie szczególnego wcale nie porywa. brak podpisu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy pisowcy wiedzą, że NIGDY nie wygrają wyborów? Czy wiedzą, że budzą odrazę? |
Różo zakwitnij pięknem i przyjemnym aromatem,bo jak narazie Twój głos to bulgotanie szamba.I nie pisz o gościnności w liczbie mnogiej.Ty nawet chyba nie wiesz co to znaczy być gościnnym „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Re: Czy pisowcy wiedzą, że NIGDY nie wygrają wyborów? Czy wiedzą, że budzą odrazę? |
ptaszek w rzyció so lepsze i gorszę dni :)
|
|
+ krzyżyk na droge wszystkim wszawym prostytutkom
|
|
uczcijmy to minuta ciszy...
|
|
Jaka afera ludzie jezeli ktos po weselu zabiera jedzenie i wystawia na slonce a nastepnie to jedza,pozniej maja zarzuty do hotelu.Zawsze ktos musi przekrecic cos. brak podpisu
|
|
Landriness kocham cie!
|
|
Luśka,nie znam tego lokalu od strony imprez okolicznościowych,nigdy się tam nie bawiłem,ale zgadzam się z Tobą w 99%.Mam tylko zastrzeżenie do jednej sprawy,którą poruszyłaś: [..]" w zależnosci od tego, kto lepiej się na tym zna...będa mieli możliwość nadzorowania nawet tego co się dzieje na kuchni i co jest wydawana gościom... W takich kwestiach lepiej zawsze sprawdzić 10 razy..." Wybacz,ale żaden lokal ,nawet podrzędny, nigdy się nie zgodzi na kontrolowanie swojej kuchni od wewnątrz osobom nieupoważnionym. W tej sprawie są szczegółowe ustalenia prawne i jedną z nielicznych jednostek,które mogą wejść na zaplecze zakładu gastronomicznego jest Sanepid. >locman-popieram Cię.Myślę że z tej sprawy już dawno wyciągnięto w Baranowskim wnioski i poczyniono kroki mające na celu poprawę jakości zarówno potraw jak i obsługi gości.
|
|
Nie oszukujmy się, większośc ochroniarzy z tej firmy ma tylko średnie wykształcenie (kilku tylko podstawowe). To jest wina firmy, że zatrudnia nieodpowiednie osoby. Rodzicom tego dziecka (jeśli to czytają) polecam zgłosic sprawę do sądu o wysokie odszkodowanie. brak podpisu
|
|
odszkodowane......hihihihihi, powtarzam ze oni maja tylko zwykle nieszkodzace gazy, dzieciak po max 15 minutach zdrowy jak ryba, jak niemacie skad wziąść pieniedzy to zagrajcie w totolotka. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
jasiu ja nie chce byc twoja jedna z wielu.... :P
|
|
Panie Baro nie jestem ani włascicielem ani pracownikiem jestem poprostu zadowolonym klientem i to wszystko.Pozdrawiam
|
|
Czy w Łomży skupuje ktoś złom? Jeżeli tak to w jakiej cenie? Co można zrobić z niesprawnym silnikiem 7 kW czy na miedź pójdzie ? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
skoro tylko 6 osob z lomzy a 24 z kolna to czemu sie dziwic...
|
|
za jakies 20 lat.....lomza będzie niczym czarnobyl ;) brak podpisu
|
|
to też jasiu TWOJE
|
|
Mi po MS Pani psycholog powiedziała, że trzeba czekać do 30 dni, jeśli zadzwonią to zdany jeśli przyjdzie list pocztą to nie zaliczony, w moim przypadku zadzwonili zaraz na drugi dzień...i test zaliczony ;), życzę powodzenia wszystkim _kasia a Ty skąd jesteś dokładnie?? Pozdrawiam
|
|
w sklepie z sukienkami ? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Re: Czy pisowcy wiedzą, że NIGDY nie wygrają wyborów? Czy wiedzą, że budzą odraz |
pffff
|
|
One wcale nie są puszczalskie tylko mają duży temperament, który starają sie połączyć z głęboką miłością bliźniego (temperament dostały od natury, a miłość bliźniego - od katechety).
|
|
wiem prawda boli w moich tematach ale lepsza prawda niz klamstwo ps. jesli pisze nieprade czy kogos obrazam prosze o cytat i potwierdzenie ze pisze nie prawde dziekuje za uwage.
|
|
Re: Czy pisowcy wiedzą, że NIGDY nie wygrają wyborów? Czy wiedzą, że budzą odraz |
mistrzu a o której przechodzisz, bo ja ostatnio to nawet reklamę widziałem zawieszoną między drzewami
|
|
Więc tak mam do was pytanie moi drodzy : otóz czytalem ze dziewczyna dostala mandat podczas egzaminu na kurs kat.B 250 zł i 6 pkt karnych oglądalem tez kiedys jak policja zatrzymala dode i chcieli ją ukarac mandatem za nie ustąpienie pierwszenstwa gdy ona jezdzila elką. Mój instruktor mówil ze mnie w samochodzie w ogóle niema ze tylko on odpowiada za to co ja robie a tu proszę ... mandaty dla kursantów wiec jak to jest moi kochani ? ~SD teraz przeczytaj : ) Dziad
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja tu tez jestem nowy i mam wiele pytań wiele rzeczy mnie dręczy i nie daje spokoju ale zadam kilka z nich mam nadzieje ze ktoś mi udzieli odpowiedzi na nie ;p 1) Złożyłem papiery do policji po raz pierwszy powiedziano mi że następnie mam zgłosić się w środę 15.07 na zebranie kandydatów i zostanę skierowany na testy ale zapomniałem się dowiedzieć jakie testy czy ktoś się orientuje może co to za testy i co po nich ;p 2)Znalazłem pytania w necie które rozpoczynają się następująco : 1. Chętnie czytam czasopisma techniczne. 2. Mam dobry apetyt. 3. Rano, zazwyczaj budzę się rześki i wypoczęty. itd itp Co to za pytania jak się na nie odpowiada wszystkich jest 567 ? 3) Czy ma ktoś dobre odpowiedzi do testów z bezpieczeństwa publicznego Jestem z Gorzowa Wlkp. może też ktoś stąd jest ? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Test Wiedzy Ogólnej (TWO) i Test Sprawności Fizycznej (TSF) na stronie www.policja.pl znajdziesz filmik na którym jest pokazane jak wygląda TSF. Ale jedno mogę Ci napisać: TSF zalicza chyba 99,99% kandydatów tak więc jeśli nie jesteś **** i jak biegasz to nie przewracasz się o własne nogi to zaliczysz to. No a jeszcze przed TSF jest TWO (to wszystko jest w ten sam dzień). Tu ktoś reklamuje TESTY DO POLICJI. Poświęcisz pare złotych ale jak to przeanalizujesz to pewnie zaliczysz. Noo i to by było na razie na tyle, potem jest MS i to już jest "rzeź niewiniątek" ale to potem. A te pytania co przytoczyłeś to jest element testu psychologicznego (MS). Pytań jest 567 ale na MS jest tylko część z nich. Oprócz tego są jeszcze proste zadania matematyczne i inne takie "bajery" a MS kończy się rozmową z psychologiem [*] który zazwyczaj udupia ludzi. A tak w ogóle, Fran, to dodzwoniłem się dziś do KWP nawet do kadrowej naszej ale mi powiedziała że to jeszcze za wcześnie na wynik. I niech mi ktoś napisze czy info że się nie zaliczyło MS znjadę w skrzynce czy przyniesie to listonosz?
|
|
Co się dzieje na Orliku przy ul.Katyńskiej?Podczas ulewy zamienia się w basen/może tojest kompleks wielofunkcyjny?/.Obecnie odkilku dni demontowane jest ogrodzenie i dywanik trawnikowy i wykonywane są jakieś podkopy pod płytą boiska jak rownież podnoszona jest warstwa sztucznej nawierzchni/boisko tenisa i koszykóówki/.Mam pytanie do nadzorujących wykonanie,kto przepuścił taki bubel?Gdzie są radni,którzy podczas otwarcia szczerzyli buzie do kamery przy .Ministrze Sportu.Może na naukę do Zambrowa Radni i Prezydenci.Jest tam pływalnia z prawdziwego zdarzenia w zimie lodowisko,a wlwcie teren lodowisko jako plaża.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |