czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy pisowcy wiedzą, że NIGDY nie wygrają wyborów? Czy wiedzą, że budzą odrazę?

hm lokal mocno przereklamowany , jedzenie na średnim poziomie , wystrój wnętrza trąci już myszką - nie szczególnego wcale nie porywa.

brak podpisu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy pisowcy wiedzą, że NIGDY nie wygrają wyborów? Czy wiedzą, że budzą odrazę?

Różo zakwitnij pięknem i przyjemnym aromatem,bo jak narazie Twój głos to bulgotanie szamba.I nie pisz o gościnności w liczbie mnogiej.Ty nawet chyba nie wiesz co to znaczy być gościnnym

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Re: Czy pisowcy wiedzą, że NIGDY nie wygrają wyborów? Czy wiedzą, że budzą odrazę?

ptaszek

w rzyció so lepsze i gorszę dni :)

+

krzyżyk na droge wszystkim wszawym prostytutkom

uczcijmy to minuta ciszy...

Jaka afera ludzie jezeli ktos po weselu zabiera jedzenie i wystawia na slonce a nastepnie to jedza,pozniej maja zarzuty do hotelu.Zawsze ktos musi przekrecic cos.

brak podpisu

Landriness kocham cie!

Luśka,nie znam tego lokalu od strony imprez okolicznościowych,nigdy się tam nie bawiłem,ale zgadzam się z Tobą w 99%.Mam tylko zastrzeżenie do jednej sprawy,którą poruszyłaś:

[..]" w zależnosci od tego, kto lepiej się na tym zna...będa mieli możliwość nadzorowania nawet tego co się dzieje na kuchni i co jest wydawana gościom... W takich kwestiach lepiej zawsze sprawdzić 10 razy..."

Wybacz,ale żaden lokal ,nawet podrzędny, nigdy się nie zgodzi na kontrolowanie swojej kuchni od wewnątrz osobom nieupoważnionym.
W tej sprawie są szczegółowe ustalenia prawne i jedną z nielicznych jednostek,które mogą wejść na zaplecze zakładu gastronomicznego jest Sanepid.

>locman-popieram Cię.Myślę że z tej sprawy już dawno wyciągnięto w Baranowskim wnioski i poczyniono kroki mające na celu poprawę jakości zarówno potraw jak i obsługi gości.

Nie oszukujmy się, większośc ochroniarzy z tej firmy ma tylko średnie wykształcenie (kilku tylko podstawowe). To jest wina firmy, że zatrudnia nieodpowiednie osoby.
Rodzicom tego dziecka (jeśli to czytają) polecam zgłosic sprawę do sądu o wysokie odszkodowanie.

brak podpisu

odszkodowane......hihihihihi, powtarzam ze oni maja tylko zwykle nieszkodzace gazy, dzieciak po max 15 minutach zdrowy jak ryba, jak niemacie skad wziąść pieniedzy to zagrajcie w totolotka.

Józef Piłsudski

jasiu ja nie chce byc twoja jedna z wielu.... :P

Panie Baro nie jestem ani włascicielem ani pracownikiem jestem poprostu zadowolonym klientem i to wszystko.Pozdrawiam

Czy w Łomży skupuje ktoś złom? Jeżeli tak to w jakiej cenie?
Co można zrobić z niesprawnym silnikiem 7 kW czy na miedź pójdzie ?

Józef Piłsudski

skoro tylko 6 osob z lomzy a 24 z kolna to czemu sie dziwic...

za jakies 20 lat.....lomza będzie niczym czarnobyl ;)

brak podpisu

to też jasiu TWOJE

Mi po MS Pani psycholog powiedziała, że trzeba czekać do 30 dni, jeśli zadzwonią to zdany jeśli przyjdzie list pocztą to nie zaliczony, w moim przypadku zadzwonili zaraz na drugi dzień...i test zaliczony ;), życzę powodzenia wszystkim
_kasia a Ty skąd jesteś dokładnie??

Pozdrawiam

w sklepie z sukienkami ?

Józef Piłsudski

Re: Czy pisowcy wiedzą, że NIGDY nie wygrają wyborów? Czy wiedzą, że budzą odraz

pffff

One wcale nie są puszczalskie tylko mają duży temperament, który starają sie połączyć z głęboką miłością bliźniego (temperament dostały od natury, a miłość bliźniego - od katechety).

wiem prawda boli w moich tematach ale lepsza prawda niz klamstwo
ps. jesli pisze nieprade czy kogos obrazam prosze o cytat i potwierdzenie ze pisze nie prawde
dziekuje za uwage.

Re: Czy pisowcy wiedzą, że NIGDY nie wygrają wyborów? Czy wiedzą, że budzą odraz

mistrzu a o której przechodzisz, bo ja ostatnio to nawet reklamę widziałem zawieszoną między drzewami

Więc tak mam do was pytanie moi drodzy :

otóz czytalem ze dziewczyna dostala mandat podczas egzaminu na kurs kat.B
250 zł i 6 pkt karnych

oglądalem tez kiedys jak policja zatrzymala dode i chcieli ją ukarac mandatem za nie ustąpienie pierwszenstwa gdy ona jezdzila elką.

Mój instruktor mówil ze mnie w samochodzie w ogóle niema ze tylko on odpowiada za to co ja robie a tu proszę ... mandaty dla kursantów

wiec jak to jest moi kochani ?

~SD teraz przeczytaj : )

Dziad

Treść jest ukryta

Ja tu tez jestem nowy i mam wiele pytań wiele rzeczy mnie dręczy i nie daje spokoju ale zadam kilka z nich mam nadzieje ze ktoś mi udzieli odpowiedzi na nie ;p

1) Złożyłem papiery do policji po raz pierwszy powiedziano mi że następnie mam zgłosić się w środę 15.07 na zebranie kandydatów i zostanę skierowany na testy ale zapomniałem się dowiedzieć jakie testy czy ktoś się orientuje może co to za testy i co po nich ;p

2)Znalazłem pytania w necie które rozpoczynają się następująco :
1. Chętnie czytam czasopisma techniczne.
2. Mam dobry apetyt.
3. Rano, zazwyczaj budzę się rześki i wypoczęty. itd itp

Co to za pytania jak się na nie odpowiada wszystkich jest 567 ?

3) Czy ma ktoś dobre odpowiedzi do testów z bezpieczeństwa publicznego

Jestem z Gorzowa Wlkp. może też ktoś stąd jest ?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Test Wiedzy Ogólnej (TWO) i Test Sprawności Fizycznej (TSF) na stronie www.policja.pl znajdziesz filmik na którym jest pokazane jak wygląda TSF. Ale jedno mogę Ci napisać: TSF zalicza chyba 99,99% kandydatów tak więc jeśli nie jesteś **** i jak biegasz to nie przewracasz się o własne nogi to zaliczysz to. No a jeszcze przed TSF jest TWO (to wszystko jest w ten sam dzień). Tu ktoś reklamuje TESTY DO POLICJI. Poświęcisz pare złotych ale jak to przeanalizujesz to pewnie zaliczysz. Noo i to by było na razie na tyle, potem jest MS i to już jest "rzeź niewiniątek" ale to potem.
A te pytania co przytoczyłeś to jest element testu psychologicznego (MS). Pytań jest 567 ale na MS jest tylko część z nich. Oprócz tego są jeszcze proste zadania matematyczne i inne takie "bajery" a MS kończy się rozmową z psychologiem [*] który zazwyczaj udupia ludzi.

A tak w ogóle, Fran, to dodzwoniłem się dziś do KWP nawet do kadrowej naszej ale mi powiedziała że to jeszcze za wcześnie na wynik. I niech mi ktoś napisze czy info że się nie zaliczyło MS znjadę w skrzynce czy przyniesie to listonosz?

Co się dzieje na Orliku przy ul.Katyńskiej?Podczas ulewy zamienia się w basen/może tojest kompleks wielofunkcyjny?/.Obecnie odkilku dni demontowane jest ogrodzenie i dywanik trawnikowy i wykonywane są jakieś podkopy pod płytą boiska jak rownież podnoszona jest warstwa sztucznej nawierzchni/boisko tenisa i koszykóówki/.Mam pytanie do nadzorujących wykonanie,kto przepuścił taki bubel?Gdzie są radni,którzy podczas otwarcia szczerzyli buzie do kamery przy .Ministrze Sportu.Może na naukę do Zambrowa Radni i Prezydenci.Jest tam pływalnia z prawdziwego zdarzenia w zimie lodowisko,a wlwcie teren lodowisko jako plaża.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org