czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uniat tnie pieniądze dla polskich rolników. Na wniosek polskiego komisarza?

a co tu oferowac, sam zrob;d ja sobie sam robilem:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uniat tnie pieniądze dla polskich rolników. Na wniosek polskiego komisarza?

Maraton takiego rzędu w Łomży to dopiero za rok.
Nie mniej jednak zapraszam 22 sierpnia do Suwałk, a we wrześniu do Białegostoku.

Zapraszam również na cotygodniową wspólną jazdę, która odbywa się w soboty o 10:30 ze Starego Rynku.

www.maratonykresowe.pl - tu wszystkie informacje na temat naszego cyklu maratonów

www.rowerzysci.lomza.pl - a to nasze forum :-)

ja tez mam ten problem ze bede musiala dojezdzac do kolna

Taki niski koszt produkcji bardzo mnie interesuje. W dodatku fabryka miałaby powstać pod łomżą. na ile to jest prawdo okarze sie. niech by i kosztowala 2zl to byloby juz cos.

puki co jak dla mnie to wielka sciema. najlepsza reklamo firmy jest glupia plotka

Takos

podobno czeczency otworzyli ogien do Polaków. serio pisze. takie info dostalem od osoby mieszkajacej na ulicy Ciborowskiego.

zgadza sie :) to akcja zwiazana z nimi. kilku zostalo zlapanych.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

nie

Takos

nie mogę pojąć jednego .
jak to możliwe że polak na dziecko dostaje 40 zł od państwa a czeczen 1000 zł na członka rodziny

Potrafi to ktoś wytłumaczyć ??

Rozumiem mamy dług wobec innych bo pomagali nam jak było cięzko

ALE ***** POLAK NIE DOSTAWAŁ POMOCY OD NIEMIEC 25 RAZY TYLE CO NIEMIEC W SWOIM KRAJU.

Może zna ktoś przepisy które to uzasadniają?

Te Czeczeny tylko chodzą po barach i w maszyny grajo, a tacy biedni są niby.

znasz sytuacje ? byłeś na miejscu ? ile plotek wysłuchałeś ? Aha, już wiem, kolega Ci napisał z NK, że widział czeczena na plaży z nową komurką, co gadał do kolegi po czeczeńsku, a on myślał, że to do niego i uciekł xD. Żeby coś tam było, powstałby jakiś news na ten temat, w Polsce żadko używa się broni, to jak nawet policja strzela ostrzegawczo to jakiś news się pokaże. Siedź na necie i teraz się płacz, jaki to świat wredny, bo na ulicy można spotkać kogoś innego niż polaka. Pzdr. i miłego płakania.

jak w temacie?? gdzie można pojeździć oprócz fortów ??

to brudasy pierd*lone ;-/ jak tak dalej pójdzie to na ulicach bedzie więcej tych flejtuchów niż polaków bo wszyscy będą zastraszeni.Kto chce coś z tym zrobić?? ja na przykład byłbym za utworzeniem jakiejś grupy osób przeciwnej temu co sie dzieje i robić coś w tym kierunku.

Józef Piłsudski

JAK PRZYSTĄPISZ DO NABORU OK 27/07/09 TO KOLO WRZESNIA MASZ MOZE KONCÓWKA SIERPNIA TWO I TSF.... A POZNIEJ CZEKASZ ZNÓW ZALEZY SKAD JESTES Z POLSKI 1-3 MSC NA MULTISELEKT.... A POZNIEJ ZNÓW Z 1-2MSC NA WYWIAD ZORGANIZOWANY ( WZ) NO I PZP ( PORADNAI ZDROWAI PSYCH. ,, BADANAI LEKARZE I I TP.... NO I LISTA RANKINBGOWA.....
......
,,,,,
ZA ŁATWO BY BYŁ9 JAK BY SIE ZDAWAŁO TYLKO TEST SPR FIZYCZNEJ I TEST WIEDZY OGOLNEJ.... W pL DUZO OSOB WYSOPORTOWANYCH I NAUCZYC SIE CZEGOS NA PAMIEC PARE KARTEK ZEBY PRACOWAC W POLICJI TO BY KAZDY POTRAFIŁ ALE TZREBA MIEC TEZ W GOWIE I ODP PODEJSCIE DO LUDZI ZYCIA PRACY,,,,, WIEC CALY OKRES REKRUTACJI HMMM OKOLO 4-6MSC TRWA
TZREBA BYC CIERPLIWYM JESLI SIE CZEGOS CHCE,
.....
....
TO NIE PRACA NA BUDOWIE ZE DZWONISZ IDZIESZ, NA 2 DZIEN ALBO TEGO SAMEGO DNIA NA ROZMOWE.... A NA 3 DZIEN ( LUB DRUGI) DO PRACY RANOOO....

Takos

http://www.90minut.pl/news/96/news968472-Wladze-Kluczborka-zwiekszyly-dotacje-dla-MKS-u-Kluczbork.html

Kolejny przykład że można, a nie jak to zawsze u nas w mieście, że nie można. I to nie małe pieniądze 950tysięcy łącznie co rok.

Takos

madas5 mieszkasz chyba ze z domu nie wychodzisz
ps skoro ja jestem rasista to ty jestes idiotka zgadasz sie?

Proponuję w ogóle nie odpisywać na głupie wątki adamoxx by nie podbijać wątku. Przecież o to mu chodzi. Miasto to przede wszystkim powinno wytępić takich palantów jak on i jemu podobnych.

Treść jest ukryta

madas5 ty dupy dajesz czeczenom słyszałam dlatego tak za nimi obstajesz oj ty mało patriotyczna zdzira albo ten no gej

mobil na skrzyżowaniu Zawadzkiej i Sikorskiego ale drogo ja płaciłem 700zł za passata

Widać duvall musisz się jeszcze czytać nauczyć. Jeśli ktoś pisze w rodzaju męskim to znaczy, że jest płci męskiej. A tym samym ciężko jest facetowi urodzić dziecko. Jesteście razem z adamoxx (Róża Lux - bo zdaje się jest to jedna i ta sama osoba) klasycznymi przykładami pustych, rasistowskich łbów, przepełnionych nienawiścią do ludzi. Znam wielu mądrych Polaków, Czeczenów, jednak żadnego Wszechpolaka.

Rozmowa powinna się zacząć od zapytania: Jaka strzelanina?? Gdzie?? O której godzinie?? I dlaczego nikt o tym nic nie wie, tylko jaśnie oświecony i poinformowany (widok z okna) adamoxx. Chłopie powiedz mi gdzie ty mieszkasz, ze zawsze ze swojego okna widzisz bijatyki z Czeczenami w roli głównej. To już nie pierwsze twoje doniesienie "z twojego okna". Ty weź zmień leki. Abilify ma różnego rodzaju skutki uboczne.

Niech sobie przypomnę o obrażaniu innych:

"Autor: duvall (---.elomza.pl)
Data: 09-07-09 16:14

madas 5 a ja proponuję żebyś poszła/poszedł obciągać dalej wszystkim czeczenom"

POZIOM????!!!! Buaaahhhaaa

mieszkam wlasnie na tym os co jest ul ciborowskiego, poza tym jezdze wieczorem czesto w. pol i widze kto tylko chodzi grupy czeczenow i na st rynku na legionow mniej. zaczepiaja to postaw piwo to daj papierosa i strasza bronia zwyklych przechodniow "biedni czeczeni"
madas5 to bankowo jedna z tych szmat co sie włocza z czeczenami na łomzycy i bawełnie dlatego pisze od rzeczy. strzelaja do ludzi a ona mowi ze ofiara to rasista hehe

O jakim ofroadzie mówisz i jakim sprzętem dysponujesz. Jak nowym grand cherokee na alufelgach albo cr-v na niskoprofilowych oponach i w chromie to proponuję parking przed Farmalem.

duvall, internet rządzi się innymi prawami niż mowa na żywo. W internecie by przekaz był jasny należy używać różnych znaków literowych, interpunkcyjnych, które to zastępują mimikę twarzy w rozmowie na żywo. Rozumiem, że ty prowadzisz rozmowy z kamienną twarzą, stąd może mój brak zrozumienia w twoim przekazie. Pamiętaj, by pisać zrozumiale należy odrobinę rozumu włożyć w to co się pisze. Bo pisząc:

"Autor: duvall (---.elomza.pl)
Data: 09-07-09 16:47

madas5 pora sie nauczyć co to jest ironia i sarkazm ;-](jak mówiłem o poziomie to była ironia) hahah
"

wyszedłeś po prostu na idiotę.

a co ty myslisz że jak wyslesz smsa to od razu wygrasz?

nasz łomżyński browar wykupili duńczycy :P

A gdzie można kupić słownik czesko-polski???

no może na błedach sie uczy ale trzeba te błedy znac a jak sie nie wie co było zle to trudno jakies wnioski wyciagnac

a kto tu napisał że to sa nasze numery?! :D
kazdy poleca kogo zna, nikt nie poda na tym forum swojego nr

Józef Piłsudski

a ja tam rasiztą nie jestem ale powinno się zrobić porządek z tymi ludzmi.gdyby znali swoje miejsce i żyli spokojnie i nikomu nie wadzili to i niech sobie żyja chodz i tak mysle ze państwo za duzo im płaci.na polskie dziećko dostaje sie 40zł zapomogi a czeczen na swoje w granicach 340zł a mają po siedmioro dzieci w rodzinie.czeczenki siedzą w domach bo i wedle religii to nic do powiedzenia nie maja a te bezrobotne chłopy czeczeńskie od rana do nocy imprezują za nasze podatki i to całkiem niezle.rozwoża sie furami i robią burdy co chwila a wiem to od znajomego z okolic czerwonego boru co tam sie dzieje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org