Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uniat tnie pieniądze dla polskich rolników. Na wniosek polskiego komisarza? |
a co tu oferowac, sam zrob;d ja sobie sam robilem:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uniat tnie pieniądze dla polskich rolników. Na wniosek polskiego komisarza? |
Maraton takiego rzędu w Łomży to dopiero za rok. Nie mniej jednak zapraszam 22 sierpnia do Suwałk, a we wrześniu do Białegostoku. Zapraszam również na cotygodniową wspólną jazdę, która odbywa się w soboty o 10:30 ze Starego Rynku. www.maratonykresowe.pl - tu wszystkie informacje na temat naszego cyklu maratonów www.rowerzysci.lomza.pl - a to nasze forum :-)
|
|
Re: Uniat tnie pieniądze dla polskich rolników. Na wniosek polskiego komisarza? |
ja tez mam ten problem ze bede musiala dojezdzac do kolna
|
|
Taki niski koszt produkcji bardzo mnie interesuje. W dodatku fabryka miałaby powstać pod łomżą. na ile to jest prawdo okarze sie. niech by i kosztowala 2zl to byloby juz cos. puki co jak dla mnie to wielka sciema. najlepsza reklamo firmy jest glupia plotka Takos
|
|
podobno czeczency otworzyli ogien do Polaków. serio pisze. takie info dostalem od osoby mieszkajacej na ulicy Ciborowskiego.
|
|
zgadza sie :) to akcja zwiazana z nimi. kilku zostalo zlapanych. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
nie Takos
|
|
nie mogę pojąć jednego . jak to możliwe że polak na dziecko dostaje 40 zł od państwa a czeczen 1000 zł na członka rodziny Potrafi to ktoś wytłumaczyć ?? Rozumiem mamy dług wobec innych bo pomagali nam jak było cięzko ALE ***** POLAK NIE DOSTAWAŁ POMOCY OD NIEMIEC 25 RAZY TYLE CO NIEMIEC W SWOIM KRAJU. Może zna ktoś przepisy które to uzasadniają?
|
|
Te Czeczeny tylko chodzą po barach i w maszyny grajo, a tacy biedni są niby.
|
|
znasz sytuacje ? byłeś na miejscu ? ile plotek wysłuchałeś ? Aha, już wiem, kolega Ci napisał z NK, że widział czeczena na plaży z nową komurką, co gadał do kolegi po czeczeńsku, a on myślał, że to do niego i uciekł xD. Żeby coś tam było, powstałby jakiś news na ten temat, w Polsce żadko używa się broni, to jak nawet policja strzela ostrzegawczo to jakiś news się pokaże. Siedź na necie i teraz się płacz, jaki to świat wredny, bo na ulicy można spotkać kogoś innego niż polaka. Pzdr. i miłego płakania.
|
|
jak w temacie?? gdzie można pojeździć oprócz fortów ??
|
|
to brudasy pierd*lone ;-/ jak tak dalej pójdzie to na ulicach bedzie więcej tych flejtuchów niż polaków bo wszyscy będą zastraszeni.Kto chce coś z tym zrobić?? ja na przykład byłbym za utworzeniem jakiejś grupy osób przeciwnej temu co sie dzieje i robić coś w tym kierunku. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
JAK PRZYSTĄPISZ DO NABORU OK 27/07/09 TO KOLO WRZESNIA MASZ MOZE KONCÓWKA SIERPNIA TWO I TSF.... A POZNIEJ CZEKASZ ZNÓW ZALEZY SKAD JESTES Z POLSKI 1-3 MSC NA MULTISELEKT.... A POZNIEJ ZNÓW Z 1-2MSC NA WYWIAD ZORGANIZOWANY ( WZ) NO I PZP ( PORADNAI ZDROWAI PSYCH. ,, BADANAI LEKARZE I I TP.... NO I LISTA RANKINBGOWA..... ...... ,,,,, ZA ŁATWO BY BYŁ9 JAK BY SIE ZDAWAŁO TYLKO TEST SPR FIZYCZNEJ I TEST WIEDZY OGOLNEJ.... W pL DUZO OSOB WYSOPORTOWANYCH I NAUCZYC SIE CZEGOS NA PAMIEC PARE KARTEK ZEBY PRACOWAC W POLICJI TO BY KAZDY POTRAFIŁ ALE TZREBA MIEC TEZ W GOWIE I ODP PODEJSCIE DO LUDZI ZYCIA PRACY,,,,, WIEC CALY OKRES REKRUTACJI HMMM OKOLO 4-6MSC TRWA TZREBA BYC CIERPLIWYM JESLI SIE CZEGOS CHCE, ..... .... TO NIE PRACA NA BUDOWIE ZE DZWONISZ IDZIESZ, NA 2 DZIEN ALBO TEGO SAMEGO DNIA NA ROZMOWE.... A NA 3 DZIEN ( LUB DRUGI) DO PRACY RANOOO.... Takos
|
|
http://www.90minut.pl/news/96/news968472-Wladze-Kluczborka-zwiekszyly-dotacje-dla-MKS-u-Kluczbork.html Kolejny przykład że można, a nie jak to zawsze u nas w mieście, że nie można. I to nie małe pieniądze 950tysięcy łącznie co rok. Takos
|
|
madas5 mieszkasz chyba ze z domu nie wychodzisz ps skoro ja jestem rasista to ty jestes idiotka zgadasz sie?
|
|
Proponuję w ogóle nie odpisywać na głupie wątki adamoxx by nie podbijać wątku. Przecież o to mu chodzi. Miasto to przede wszystkim powinno wytępić takich palantów jak on i jemu podobnych.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
madas5 ty dupy dajesz czeczenom słyszałam dlatego tak za nimi obstajesz oj ty mało patriotyczna zdzira albo ten no gej
|
|
mobil na skrzyżowaniu Zawadzkiej i Sikorskiego ale drogo ja płaciłem 700zł za passata
|
|
Widać duvall musisz się jeszcze czytać nauczyć. Jeśli ktoś pisze w rodzaju męskim to znaczy, że jest płci męskiej. A tym samym ciężko jest facetowi urodzić dziecko. Jesteście razem z adamoxx (Róża Lux - bo zdaje się jest to jedna i ta sama osoba) klasycznymi przykładami pustych, rasistowskich łbów, przepełnionych nienawiścią do ludzi. Znam wielu mądrych Polaków, Czeczenów, jednak żadnego Wszechpolaka.
|
|
Rozmowa powinna się zacząć od zapytania: Jaka strzelanina?? Gdzie?? O której godzinie?? I dlaczego nikt o tym nic nie wie, tylko jaśnie oświecony i poinformowany (widok z okna) adamoxx. Chłopie powiedz mi gdzie ty mieszkasz, ze zawsze ze swojego okna widzisz bijatyki z Czeczenami w roli głównej. To już nie pierwsze twoje doniesienie "z twojego okna". Ty weź zmień leki. Abilify ma różnego rodzaju skutki uboczne.
|
|
Niech sobie przypomnę o obrażaniu innych: "Autor: duvall (---.elomza.pl) Data: 09-07-09 16:14 madas 5 a ja proponuję żebyś poszła/poszedł obciągać dalej wszystkim czeczenom" POZIOM????!!!! Buaaahhhaaa
|
|
mieszkam wlasnie na tym os co jest ul ciborowskiego, poza tym jezdze wieczorem czesto w. pol i widze kto tylko chodzi grupy czeczenow i na st rynku na legionow mniej. zaczepiaja to postaw piwo to daj papierosa i strasza bronia zwyklych przechodniow "biedni czeczeni" madas5 to bankowo jedna z tych szmat co sie włocza z czeczenami na łomzycy i bawełnie dlatego pisze od rzeczy. strzelaja do ludzi a ona mowi ze ofiara to rasista hehe
|
|
O jakim ofroadzie mówisz i jakim sprzętem dysponujesz. Jak nowym grand cherokee na alufelgach albo cr-v na niskoprofilowych oponach i w chromie to proponuję parking przed Farmalem.
|
|
duvall, internet rządzi się innymi prawami niż mowa na żywo. W internecie by przekaz był jasny należy używać różnych znaków literowych, interpunkcyjnych, które to zastępują mimikę twarzy w rozmowie na żywo. Rozumiem, że ty prowadzisz rozmowy z kamienną twarzą, stąd może mój brak zrozumienia w twoim przekazie. Pamiętaj, by pisać zrozumiale należy odrobinę rozumu włożyć w to co się pisze. Bo pisząc: "Autor: duvall (---.elomza.pl) Data: 09-07-09 16:47 madas5 pora sie nauczyć co to jest ironia i sarkazm ;-](jak mówiłem o poziomie to była ironia) hahah " wyszedłeś po prostu na idiotę.
|
|
a co ty myslisz że jak wyslesz smsa to od razu wygrasz?
|
|
nasz łomżyński browar wykupili duńczycy :P
|
|
A gdzie można kupić słownik czesko-polski???
|
|
no może na błedach sie uczy ale trzeba te błedy znac a jak sie nie wie co było zle to trudno jakies wnioski wyciagnac
|
|
a kto tu napisał że to sa nasze numery?! :D kazdy poleca kogo zna, nikt nie poda na tym forum swojego nr „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
a ja tam rasiztą nie jestem ale powinno się zrobić porządek z tymi ludzmi.gdyby znali swoje miejsce i żyli spokojnie i nikomu nie wadzili to i niech sobie żyja chodz i tak mysle ze państwo za duzo im płaci.na polskie dziećko dostaje sie 40zł zapomogi a czeczen na swoje w granicach 340zł a mają po siedmioro dzieci w rodzinie.czeczenki siedzą w domach bo i wedle religii to nic do powiedzenia nie maja a te bezrobotne chłopy czeczeńskie od rana do nocy imprezują za nasze podatki i to całkiem niezle.rozwoża sie furami i robią burdy co chwila a wiem to od znajomego z okolic czerwonego boru co tam sie dzieje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |