niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Autostradowa katastrofa-czy winna"" Ruda i POLA?""

Fachowcy od siedmiu boleści oceniają akcję gaśniczą.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Autostradowa katastrofa-czy winna"" Ruda i POLA?""

Niestety przeciętny polak jest za mało mobilny. Ja na dniach mam zamiar zmienić bank. W PKO BP płacę co miesiąc około 12 zł za konto a u konkurencji bede miał konto za 0zł , przelewy inter. 0zł, wszystkie bankomaty wypłata 0 zł a jak też podniosą opłaty to poszukam sobie innego banku. Ludzie to są wasze ciężko zarobione pieniądze więc nalezy o nie lepiej dbać. Nie ma co sie bać i trzeba zmieniać Bank jeżeli coś jest nie tak.

Treść jest ukryta

do ewy prawie nikt juz nie chodzi dlatego nie ma tloku ;P ma klime ale zeby z niej korzystac musisz sie zdac na wielka łache wlasciciela;D a inter klime ma i po czesci sam ja sobie ustawiasz :P

Wy jesteście chyba nie ' teges ' bo cały czas w kółko to samo piszecie ..

zwolnij się jak ci nie odpowiada, teraz trzeba zapier... skonczyła się sielanka.

OjciecR wez pod uwage temperature ktora jest w placym budynku... to ponad 1000 stopni...hym a po nastepne nie tylko lanie wody na plomien pomaga.... do tego takze musi byc schladzanie... bo pozar to nie tylko plomien... w trakcie palenia wydobywanie jest promeniowanie podczerwone ktore osusza i orzewa pobliskie przedmioty gdzie pozniej moze dojsc do samo zaplonu...

Oj OjciecR gaszenie takiego pożaru to nie gaszenie grila...

a po nastepne wielu z tych strazakow pochodzi z ochotniczyc strazy pozarnych i nie maja odpowiedznich przeszkolen aby wchodzic do plonacych budynkow... bo awtpie abys Ty nalezal do ochotniczej strazy pozarnej byl po prostym kursie pozwalajacym jezdzic Ci do pozarow i odrazu bys z gupim prostym aparatem telnowym ktory jest przewaznie na wyposazeniu jednostek KSRG czyli na wyposazeniu zwyklej OSP prawdopodobnie go nie ma wszedl bys w taki budynek...

wiele jest zakladow gdzie panuje niemila atmosfera i trzeba moim zdaniem o tym mówić moze ktos z kierownictwa sie tym zajmnie bo to nie tylko szkodzi pracownikom ale i klijentom a tym samym przedklada sie na zyski, wkurwia mnie ze polacy sa niewolnikami we wlasnym kraju- pewnie ktos powie to zmien prace a ja powiem a gdzie prawa pracownikow, gdyby nie bezrobocie to pseudo szefowie by plakali i umieli poszanowac pracownika bez ktorego mogli by tylko palcem w nosie pogrzebac

Takos

Treść jest ukryta

tak, ja też tak słyszałam że to czeczeny...niech miasto dalej ich trzyma i im płaci....

Takos

ku..wa trza klamke kupic czy jak

dobre rozwiazanie :D

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

przylecieli f-16 Haha

mogli wybić tych czeczenów.jest ich oblenżenie i za nasze podatki tylko auta zmieniają na lepsze.polski rząd zadbał by o swoich biednych rodaków a nie kabze nabijał tym bujańcom.to jest masakra jak oni imprezują i rządzą i jak idziesz na skarge do ich polskiego opiekuna to zostajesz wyzwany od rasistów i takich innych.szok.

haha a ilu to "znawców" rozmawiało z prawdziwym czeczenem, ile dostaje ? Z plotek, co nie ? Widziałem dużo bogatych tych "czeczeńskich kawalerów i pann", uderzajcie do nich, gdy tacy bogaci. A co do zamężnych, przyciśnijcie pasa i bierzcie się do roboty, a może kiedyś ich dogonicie po znaczeniem materialnym. Pzdr. dla normalnych i nie rasistów, bo to teraz przez Was przemawia.

gópie ludźe kaszdy sie mondzy a adamosxx ma racje tesz jestem z wbiciem fszystkih na pal ó siebie nieh szczelaja do innyh

glupie polaczki????? a ty co brudny od urodzenia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org