Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Autostradowa katastrofa-czy winna"" Ruda i POLA?"" |
Fachowcy od siedmiu boleści oceniają akcję gaśniczą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Autostradowa katastrofa-czy winna"" Ruda i POLA?"" |
Niestety przeciętny polak jest za mało mobilny. Ja na dniach mam zamiar zmienić bank. W PKO BP płacę co miesiąc około 12 zł za konto a u konkurencji bede miał konto za 0zł , przelewy inter. 0zł, wszystkie bankomaty wypłata 0 zł a jak też podniosą opłaty to poszukam sobie innego banku. Ludzie to są wasze ciężko zarobione pieniądze więc nalezy o nie lepiej dbać. Nie ma co sie bać i trzeba zmieniać Bank jeżeli coś jest nie tak.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
do ewy prawie nikt juz nie chodzi dlatego nie ma tloku ;P ma klime ale zeby z niej korzystac musisz sie zdac na wielka łache wlasciciela;D a inter klime ma i po czesci sam ja sobie ustawiasz :P
|
|
Wy jesteście chyba nie ' teges ' bo cały czas w kółko to samo piszecie ..
|
|
zwolnij się jak ci nie odpowiada, teraz trzeba zapier... skonczyła się sielanka.
|
|
OjciecR wez pod uwage temperature ktora jest w placym budynku... to ponad 1000 stopni...hym a po nastepne nie tylko lanie wody na plomien pomaga.... do tego takze musi byc schladzanie... bo pozar to nie tylko plomien... w trakcie palenia wydobywanie jest promeniowanie podczerwone ktore osusza i orzewa pobliskie przedmioty gdzie pozniej moze dojsc do samo zaplonu... Oj OjciecR gaszenie takiego pożaru to nie gaszenie grila... a po nastepne wielu z tych strazakow pochodzi z ochotniczyc strazy pozarnych i nie maja odpowiedznich przeszkolen aby wchodzic do plonacych budynkow... bo awtpie abys Ty nalezal do ochotniczej strazy pozarnej byl po prostym kursie pozwalajacym jezdzic Ci do pozarow i odrazu bys z gupim prostym aparatem telnowym ktory jest przewaznie na wyposazeniu jednostek KSRG czyli na wyposazeniu zwyklej OSP prawdopodobnie go nie ma wszedl bys w taki budynek...
|
|
wiele jest zakladow gdzie panuje niemila atmosfera i trzeba moim zdaniem o tym mówić moze ktos z kierownictwa sie tym zajmnie bo to nie tylko szkodzi pracownikom ale i klijentom a tym samym przedklada sie na zyski, wkurwia mnie ze polacy sa niewolnikami we wlasnym kraju- pewnie ktos powie to zmien prace a ja powiem a gdzie prawa pracownikow, gdyby nie bezrobocie to pseudo szefowie by plakali i umieli poszanowac pracownika bez ktorego mogli by tylko palcem w nosie pogrzebac Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
tak, ja też tak słyszałam że to czeczeny...niech miasto dalej ich trzyma i im płaci.... Takos
|
|
ku..wa trza klamke kupic czy jak
|
|
dobre rozwiazanie :D „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
przylecieli f-16 Haha
|
|
mogli wybić tych czeczenów.jest ich oblenżenie i za nasze podatki tylko auta zmieniają na lepsze.polski rząd zadbał by o swoich biednych rodaków a nie kabze nabijał tym bujańcom.to jest masakra jak oni imprezują i rządzą i jak idziesz na skarge do ich polskiego opiekuna to zostajesz wyzwany od rasistów i takich innych.szok.
|
|
haha a ilu to "znawców" rozmawiało z prawdziwym czeczenem, ile dostaje ? Z plotek, co nie ? Widziałem dużo bogatych tych "czeczeńskich kawalerów i pann", uderzajcie do nich, gdy tacy bogaci. A co do zamężnych, przyciśnijcie pasa i bierzcie się do roboty, a może kiedyś ich dogonicie po znaczeniem materialnym. Pzdr. dla normalnych i nie rasistów, bo to teraz przez Was przemawia.
|
|
gópie ludźe kaszdy sie mondzy a adamosxx ma racje tesz jestem z wbiciem fszystkih na pal ó siebie nieh szczelaja do innyh
|
|
glupie polaczki????? a ty co brudny od urodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |