Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory parlamentarne - rzekło PiS |
Zdaje się że na polskim rynku ukarze się dopiero w czerwcu... no chyba, że chcesz grać w wersje piracką.... a fu ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory parlamentarne - rzekło PiS |
a ja bym chcial posluchac radia zet albo rmf fm ale zawsze jak probuje to jest full polaczen ;) Zbych
|
|
Ja mam siemensa c65?? to ten programik niepodziała chyba
|
|
hmmm
|
|
A można oglądać TVP przez www?
|
|
Wuhaha a juz nie chce mi sie tlumaczyc :] nar
|
|
Tak, ale musisz mieć kartę odbioru TV w kompie.
|
|
WEŚ MRS PRZEZ TEN TWÓJ SPOSUB KOMURKE TYLKO MOŻNA SPIERNICZYĆ. LEPIEJ DAĆ TE 15 ZŁ ALE BENDZIE DOBRZE.
|
|
:))
|
|
Tiger ma racje tam zauważyłem że tylko kopjują artykuły z innych stron www o naszym regionie np w www.lomza.pl i takie inne to z takiej rzeczy stona szybko chodzi bo tylko umieszczają linki i reklamy a na 4lomza to chociarz swoje artykułu mają Brawo dla twórcy strony :P no i może że nieraz powoli działa ale to tak nie trzeba panikować hehe a np jak by był czat to napewnie by bardziej strone uciążało a na czat tylko by wchodziło pare osób bo wątpie żeby cała Łomża zeszła się tutaj :) PozDro Dla Twórcy Strony Pana Cezarego ... i ja nie wynosze się z tej strony zostaje :P
|
|
Muzyka jest do zabawy i rozrywki. jak ktoś szuka jakiś filozofii i głębszych treśi w muzyce to niech se k.... kupi tomik poezji jakiegoś herberta czy innego cudaka
|
|
zapomniełem dodać ze najlepsza muzyką do zabawy jest DISCO POLO!!!!! mam gdzieś o czym oni śpiewają, fakt że się dobrze przy tym bawię. a wszyscy krytykanci discopolo zapewne często nucą sobie kawałki tej muzyki!!!!! i doskonale znają słowa!!!
|
|
|
no jak do tej pory, to widzialem ze juz kilka badan wykonali w drodze do znalezienia leku... sadze, ze warto. Zreszta za tym nie stoja jakies typy spod ciemnej gwiazdy tylko powazne instytucje.
|
|
A ktoś może takie forum zbudować ?? np. sa jacyś ludzie któży podejmą sie takiej roboty ? ja nie znam tych HTML i takie inne to ja nie udzielam się...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |