środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybory parlamentarne - rzekło PiS

Zdaje się że na polskim rynku ukarze się dopiero w czerwcu... no chyba, że chcesz grać w wersje piracką.... a fu ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybory parlamentarne - rzekło PiS

a ja bym chcial posluchac radia zet albo rmf fm ale zawsze jak probuje to jest full polaczen ;)

Zbych

Ja mam siemensa c65?? to ten programik niepodziała chyba

hmmm

A można oglądać TVP przez www?

Wuhaha a juz nie chce mi sie tlumaczyc :]

nar

Tak, ale musisz mieć kartę odbioru TV w kompie.

WEŚ MRS PRZEZ TEN TWÓJ SPOSUB KOMURKE TYLKO MOŻNA SPIERNICZYĆ.
LEPIEJ DAĆ TE 15 ZŁ ALE BENDZIE DOBRZE.

:))

Tiger ma racje tam zauważyłem że tylko kopjują artykuły z innych stron www o naszym regionie np w www.lomza.pl i takie inne to z takiej rzeczy stona szybko chodzi bo tylko umieszczają linki i reklamy a na 4lomza to chociarz swoje artykułu mają Brawo dla twórcy strony :P no i może że nieraz powoli działa ale to tak nie trzeba panikować hehe a np jak by był czat to napewnie by bardziej strone uciążało a na czat tylko by wchodziło pare osób bo wątpie żeby cała Łomża zeszła się tutaj :) PozDro Dla Twórcy Strony Pana Cezarego ... i ja nie wynosze się z tej strony zostaje :P

Muzyka jest do zabawy i rozrywki. jak ktoś szuka jakiś filozofii i głębszych treśi w muzyce to niech se k.... kupi tomik poezji jakiegoś herberta czy innego cudaka

zapomniełem dodać ze najlepsza muzyką do zabawy jest DISCO POLO!!!!! mam gdzieś o czym oni śpiewają, fakt że się dobrze przy tym bawię. a wszyscy krytykanci discopolo zapewne często nucą sobie kawałki tej muzyki!!!!! i doskonale znają słowa!!!

Wiesz Nic nie trwa wiecznie Debilizm też musi zniknąć .

no jak do tej pory, to widzialem ze juz kilka badan wykonali w drodze do znalezienia leku... sadze, ze warto. Zreszta za tym nie stoja jakies typy spod ciemnej gwiazdy tylko powazne instytucje.

A ktoś może takie forum zbudować ?? np. sa jacyś ludzie któży podejmą sie takiej roboty ? ja nie znam tych HTML i takie inne to ja nie udzielam się...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org