niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wesołych Świąt

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wesołych Świąt

tak i same świeżaki od Turka hehe

z tego co wiem to caly tydzien jest otwarte i mozna przyjsc posiedziec, wypic piwo a w piatek i sobote dyskoteka jest ;))

zdecydowanie odradzam forum http://www.policja2009.fora.pl

koleś reklamuje się też z testami ktore ma opracowane za 35 zł, sam założyl forum na którym ma rzekomo 100% pozytywów o swoich materiałach a sam wpisuje sobie te opinie jako gość, wymyśla cudowne opinie i codziennie dopisje nowe pod innymi nickami, gdy zadałem pytanie że to troche dziwne i podejrzane że nikt się nie wpisuje tylko sami goście to zostałem od razu wyrzucony z forum i zbanowany, zdecydowanie odradzam i ostrzegam przed takimi oszustami!!!!!!! jeszcze raz podeje link do tego forum

pozdrawiam

Treść jest ukryta

jasiu ale Ty mondry

Witam wszystkich serdecznie.
Już w tą sobotę (27 czerwiec) o godzinie 15 na łomżyńskiej muszli spotykają się wszyscy sympatycy kolarstwa górskiego. Odbędzie się oficjalny objazd trasy maratonu z cyklu "Maratony Kresowe", który odbędzie się w niedzielę 5 lipca. Do przejechania jest około 65 km po lasach, polach i szosie - ogólnie trasa średnio trudna.

Wszystkich czujących się na siłach serdecznie zapraszam na wspólną przygodę.

Więcej informacji na temat maratonu można zasięgnąć na stronie www.maratonykresowe.pl

Serdecznie pozdrawiam i czekam na ewentualne pytania.

kolejny genialny komentarz tego czlowieka, zgadzam sie z marcin135 a co on ma do tego ze za granica nie ma pracy??? kryzys idzie zauwazyc wszedzie

ale macie poryte banie

1) Od umowy można odstąpić bez podania przyczyn, składając stosowne oświadczenie na piśmie w terminie dziesięciu dni (Art.7 punkt 1).

2) Termin dziesięciodniowy, w którym konsument może odstąpić od umowy, liczy się od dnia wydania rzeczy (Art.10 punkt 1).

3) Zwrot towaru powinien nastąpić niezwłocznie, nie później niż w terminie czternastu dni. (Art.7 punkt 3).

4) Z towarem należy zwrócić dowód zakupu.

5) Zwrot kwoty należnej za zakupiony produkt następuje po sprawdzenie kompletu dostarczonych

Treść jest ukryta

staram sie. ale mam pszynajmniej na to papiery :P

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

to moj koleszka hehehe ja tez lubie zapierdalac :)

lol

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org