Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wesołych Świąt |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wesołych Świąt |
tak i same świeżaki od Turka hehe
|
|
z tego co wiem to caly tydzien jest otwarte i mozna przyjsc posiedziec, wypic piwo a w piatek i sobote dyskoteka jest ;))
|
|
zdecydowanie odradzam forum http://www.policja2009.fora.pl koleś reklamuje się też z testami ktore ma opracowane za 35 zł, sam założyl forum na którym ma rzekomo 100% pozytywów o swoich materiałach a sam wpisuje sobie te opinie jako gość, wymyśla cudowne opinie i codziennie dopisje nowe pod innymi nickami, gdy zadałem pytanie że to troche dziwne i podejrzane że nikt się nie wpisuje tylko sami goście to zostałem od razu wyrzucony z forum i zbanowany, zdecydowanie odradzam i ostrzegam przed takimi oszustami!!!!!!! jeszcze raz podeje link do tego forum zdecydowanie odradzam forum http://www.policja2009.fora.pl zdecydowanie odradzam forum http://www.policja2009.fora.pl pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jasiu ale Ty mondry
|
|
Witam wszystkich serdecznie. Już w tą sobotę (27 czerwiec) o godzinie 15 na łomżyńskiej muszli spotykają się wszyscy sympatycy kolarstwa górskiego. Odbędzie się oficjalny objazd trasy maratonu z cyklu "Maratony Kresowe", który odbędzie się w niedzielę 5 lipca. Do przejechania jest około 65 km po lasach, polach i szosie - ogólnie trasa średnio trudna. Wszystkich czujących się na siłach serdecznie zapraszam na wspólną przygodę. Więcej informacji na temat maratonu można zasięgnąć na stronie www.maratonykresowe.pl Serdecznie pozdrawiam i czekam na ewentualne pytania.
|
|
kolejny genialny komentarz tego czlowieka, zgadzam sie z marcin135 a co on ma do tego ze za granica nie ma pracy??? kryzys idzie zauwazyc wszedzie
|
|
ale macie poryte banie
|
|
1) Od umowy można odstąpić bez podania przyczyn, składając stosowne oświadczenie na piśmie w terminie dziesięciu dni (Art.7 punkt 1). 2) Termin dziesięciodniowy, w którym konsument może odstąpić od umowy, liczy się od dnia wydania rzeczy (Art.10 punkt 1). 3) Zwrot towaru powinien nastąpić niezwłocznie, nie później niż w terminie czternastu dni. (Art.7 punkt 3). 4) Z towarem należy zwrócić dowód zakupu. 5) Zwrot kwoty należnej za zakupiony produkt następuje po sprawdzenie kompletu dostarczonych
|
|
Treść jest ukryta
|
|
staram sie. ale mam pszynajmniej na to papiery :P "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
to moj koleszka hehehe ja tez lubie zapierdalac :)
|
|
lol "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |