poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poseł życzliwy tylko katolikom

widac nie taki strach skoro założylas :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poseł życzliwy tylko katolikom

na spokojnej

@Kola heheh Renia Grabowska odpada już mi się znudziła :)
@ zlosnica nie szukam stałej partnerki dobrze mi samemu

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

dla jednego może być i głupi ale są tacy którzy w jakimś konkretnym celu go założyli i chcą by był poważnie potraktowany

rudy błazen z druhem

a czego oczekiwalas w tym temacie? polemizowac jacy to my jestesmy glupi. ameryki nie odkrylas

he tak właśnie tego oczekiwałam bo studiuje resocjalizacje i myślę że jeszcze da sie was "naprawić" tylko potrzebna jest właśnie rozmowa by coś zrozumieć.

resocjalizacje ?
moze warto najpierw zaczac od siebie, a skoro studiujesz reso to chyba jescze nie wiesz, ze cos takiego u nas nie istnieje

rudy błazen z druhem

idź wieczorem na czat Łomża na wp.pl
tam jest ich sporo tylko często są płatne

Treść jest ukryta

bedzie bałuns :D

Treść jest ukryta

"he to nie wiem czy znajdziesz taką na jedna noc. dziewczyny nie są takie łatwe jak by sie wydawało co niektórym" buahahahahahahahahahahahahahahahhhhhahhahahahahahaaaaaahaahahahah dobra jestes wariatka ale mi humor w pracy poprawilas dzieki no niemoge muahahaha

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

a ja uwielbiam czytac wypowiedzi jasia smietany czy innych wariatow do temoatow typu "jak zapisac sie na egzamin w wordzie" bo to jest poprostu zabawne i w zyciu bym tu nie zagladal zeby wszystkie wypowiedzi byly takie jak autorki tego posta

Treść jest ukryta

wojto nie zaczynaj ;p

haahaa zlosnica....

przeczytaj 5 razy co Elegancki napisal i wez sobie to do serca :)

Treść jest ukryta

A tak w ogóle MasaViV to teraz też trzeba mieć wbitą rezerwę ;]

Treść jest ukryta

buahahah dobre

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

a na jakiej podstawie Ty mowisz o naszej kulturze osobistej ?
wez chociazby jasia wypowiedzi przeanalizuj, i sie ogarnij :) rozpusc wlosy ;p
chociaz jak na pierwszy rok to moze fakt - za trudny przypadek :)

"lobisz" sie uzerac z "baranami", to fajnie, ciekawe jakby zareagowal na takie okreslenie ktorys z Twoich podopiecznych.

tylko pochwalic taka postawe

rudy błazen z druhem

Do MasaViV-nie powinno Cie to obchodzić kto i w jakim wieku ubiega sie o przyjecie do policji...Martw sie o swoj tylek...Ktoś swieżo po np liceum moze wiecej wbic w głowe niż jakiś weteran,ktory uwaza sie za Bóg wie kogo:/.Także daruj sobie te głupie komentarze..Nieźle ubawiłam sie z Twojej wypowiedzi..:).Szanuje Twoją wypowiedź, ale jak ty to napisałeś "DZIECIAKI IDZCIE NA STUDIA I INWESTUJCIE W SWĄ PRZYSZŁOŚĆ ,A NIE PCHACIE SIĘ DO POLICJI BO",czy startowanie do policji nie jest przypadkiem inwestowaniem w siebie,myslisz ze do policji idzie sie tylko dlatego ze ktos chce pracowac przez 15 lat a pozniej miec spokoj.Otóż nie!!Praca w policji stwarza mnóstwo możliwości aby sie dokształcać,zdobywać przydatne umiejętności a przy tym nauczyć sie dyscypliny.Poza tym pracując w policji nie trzeba rezygnować ze studiów bo przecież istnieje ,jak zapewne wiesz, cos takiego jak studia w trybie zaocznym, mimo ze wiedza jest okrojona. A tak na marginesie to W11.Kryminalni itp to tylko seriale ktore mozna pooglądac z braku laku..Szkoda tylko że w rzeczywistości nie można złapać przestępcy w tak szybkim czasie:/..Pozdrawiam Cięęęę:*..Aaaaaa i nie jestem już dzieckiem heh:P

Elegancki, przerazasz mnie :) drugi raz musze sie z Toba zgodzic

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

he he z wiochy zabitej dechami to ty jesteś ja zawsze miałam wszystko najlepsze i dalej tak jest. idę przejechać sie swoim mercedesem po mieście żeby sie odprężyć bo mnie irytujecie

Ta......ha ha ha ha
No tego mercedesa to masz tam gdzie tą swoja "super szkołę" i "miliony" , którymi se podcierasz swoją obsraną dup***
Weś panienko ponosi Cię Twoja wyimaginowana wyobraźnia...

" Moje suk**, ja jestem dla Was mistrzem"

a mnie tam ona urzekła swoim naprawianiem świata bym ja przeleciał

Ja mam takie samo zdanie na ten temat co Żoau. Wg Ciebie MasaViV to ile lat powinni miec ludzie co pracują w Policji? Jeśli ktoś mając 20 lat wstępuje do Policji to w wieku 30 lat, po 10 latach służby, może być wg mnie na prawdę dobrym psem. Dlatego nie uważam iż wiek 20 lat byłby złym na wstąpienie do Policji.

Dziękuję za poparcie Karolu-89:*:]..

Do Sienki-nie przejmuj sie tym co wypisują na forum..A juz tym bardziej nie przejmuj sie opinią kogoś kto wcale cie nie zna..:*(Chytry dwa razy traci)..Szkoda ze sie nie dowiemy jak "koledze" kariera poszła:)

MasaViV to co piszesz to święte słowa. Powinni brać do Policji dojrzałych ludzi a nie dzieciarnie , którzy nie wiedzą nawet jak się zachować. Widziałem na rekrutacji jak przedstawiają sie takie osoby. Nie zdąrzył otrzymać średniego już chce być inspektorem..

A wiesz dlaczego mnie oblał psycholog : - bo byłem za szczery , mowiłem prawdę o sobie . A żebym kłamał to bym przeszedł bez żadnego słowa.
Tutaj popatrzyłem jak się zachować na psychologu : mówcie prawdę a przejdziecie , gówno prawda. Powiesz , że jesteś nerwowy i koniec ..PAPA . spotkamy się za rok. Tak jest u psychologa , a psycholog nigdy nie wyłapie czy jesteś zdrowy czy chory na umyśle. Mózgu ludzkiego nikt nie zbadał i nie zbada , gdyż każdy jest inny. A komputer przecież człowiek stworzył i może go owalić w każdej chwili.

Do wszystkich ::: kłamcie na MS jak leci , to oni nie będą wiedzieć o co chodzi i sami pobaranieją...

rudy błazen z druhem

A z ciekawości Szanelka87 który to ten "znany" sklep jest??

Józef Piłsudski

Treść jest ukryta

tanio jak barszcz 50-180 m2 zależy jak gdzie i co -sąsiad farmer czy las zresztą sama rozumiesz

rimbox ja już pożuciłem tę nędzno prace w Smerfach. Teraz tylko tak piszę aby dodać sobie humoru i popatrzeć jak inni biedaki starają się do budżetowki, chociaż jak pokłamią to sie dostaną taka jest prawda....

Józef Piłsudski

Nie widzę w Łomży żadnego biznesmena z prawdziwego zdarzenia, to ... szkoda gadać. Towar miernota chyba chińszczyzna zakupiony na stadionie w W-wie czy w wielkich marketach poza Ł omżą a ceny potrójne!!! i dlatego sklepy świecą pustkami szczególnie w centrum. A Weneda to wrzód i hańba dla miasta........10 lat!!! że jeszcze nie zrezygnowali chyba są niespełna rozumu!!

adidasy z 4 paskami

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org