Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł życzliwy tylko katolikom |
widac nie taki strach skoro założylas :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł życzliwy tylko katolikom |
na spokojnej
|
|
@Kola heheh Renia Grabowska odpada już mi się znudziła :) @ zlosnica nie szukam stałej partnerki dobrze mi samemu
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dla jednego może być i głupi ale są tacy którzy w jakimś konkretnym celu go założyli i chcą by był poważnie potraktowany rudy błazen z druhem
|
|
a czego oczekiwalas w tym temacie? polemizowac jacy to my jestesmy glupi. ameryki nie odkrylas
|
|
he tak właśnie tego oczekiwałam bo studiuje resocjalizacje i myślę że jeszcze da sie was "naprawić" tylko potrzebna jest właśnie rozmowa by coś zrozumieć.
|
|
resocjalizacje ? moze warto najpierw zaczac od siebie, a skoro studiujesz reso to chyba jescze nie wiesz, ze cos takiego u nas nie istnieje rudy błazen z druhem
|
|
idź wieczorem na czat Łomża na wp.pl tam jest ich sporo tylko często są płatne
|
|
Treść jest ukryta
|
|
bedzie bałuns :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"he to nie wiem czy znajdziesz taką na jedna noc. dziewczyny nie są takie łatwe jak by sie wydawało co niektórym" buahahahahahahahahahahahahahahahhhhhahhahahahahahaaaaaahaahahahah dobra jestes wariatka ale mi humor w pracy poprawilas dzieki no niemoge muahahaha "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a ja uwielbiam czytac wypowiedzi jasia smietany czy innych wariatow do temoatow typu "jak zapisac sie na egzamin w wordzie" bo to jest poprostu zabawne i w zyciu bym tu nie zagladal zeby wszystkie wypowiedzi byly takie jak autorki tego posta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wojto nie zaczynaj ;p
|
|
haahaa zlosnica.... przeczytaj 5 razy co Elegancki napisal i wez sobie to do serca :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A tak w ogóle MasaViV to teraz też trzeba mieć wbitą rezerwę ;]
|
|
Treść jest ukryta
|
|
buahahah dobre Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a na jakiej podstawie Ty mowisz o naszej kulturze osobistej ? wez chociazby jasia wypowiedzi przeanalizuj, i sie ogarnij :) rozpusc wlosy ;p chociaz jak na pierwszy rok to moze fakt - za trudny przypadek :) "lobisz" sie uzerac z "baranami", to fajnie, ciekawe jakby zareagowal na takie okreslenie ktorys z Twoich podopiecznych. tylko pochwalic taka postawe rudy błazen z druhem
|
|
Do MasaViV-nie powinno Cie to obchodzić kto i w jakim wieku ubiega sie o przyjecie do policji...Martw sie o swoj tylek...Ktoś swieżo po np liceum moze wiecej wbic w głowe niż jakiś weteran,ktory uwaza sie za Bóg wie kogo:/.Także daruj sobie te głupie komentarze..Nieźle ubawiłam sie z Twojej wypowiedzi..:).Szanuje Twoją wypowiedź, ale jak ty to napisałeś "DZIECIAKI IDZCIE NA STUDIA I INWESTUJCIE W SWĄ PRZYSZŁOŚĆ ,A NIE PCHACIE SIĘ DO POLICJI BO",czy startowanie do policji nie jest przypadkiem inwestowaniem w siebie,myslisz ze do policji idzie sie tylko dlatego ze ktos chce pracowac przez 15 lat a pozniej miec spokoj.Otóż nie!!Praca w policji stwarza mnóstwo możliwości aby sie dokształcać,zdobywać przydatne umiejętności a przy tym nauczyć sie dyscypliny.Poza tym pracując w policji nie trzeba rezygnować ze studiów bo przecież istnieje ,jak zapewne wiesz, cos takiego jak studia w trybie zaocznym, mimo ze wiedza jest okrojona. A tak na marginesie to W11.Kryminalni itp to tylko seriale ktore mozna pooglądac z braku laku..Szkoda tylko że w rzeczywistości nie można złapać przestępcy w tak szybkim czasie:/..Pozdrawiam Cięęęę:*..Aaaaaa i nie jestem już dzieckiem heh:P
|
|
Elegancki, przerazasz mnie :) drugi raz musze sie z Toba zgodzic „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
he he z wiochy zabitej dechami to ty jesteś ja zawsze miałam wszystko najlepsze i dalej tak jest. idę przejechać sie swoim mercedesem po mieście żeby sie odprężyć bo mnie irytujecie
|
|
Ta......ha ha ha ha No tego mercedesa to masz tam gdzie tą swoja "super szkołę" i "miliony" , którymi se podcierasz swoją obsraną dup*** Weś panienko ponosi Cię Twoja wyimaginowana wyobraźnia... " Moje suk**, ja jestem dla Was mistrzem"
|
|
a mnie tam ona urzekła swoim naprawianiem świata bym ja przeleciał
|
|
Ja mam takie samo zdanie na ten temat co Żoau. Wg Ciebie MasaViV to ile lat powinni miec ludzie co pracują w Policji? Jeśli ktoś mając 20 lat wstępuje do Policji to w wieku 30 lat, po 10 latach służby, może być wg mnie na prawdę dobrym psem. Dlatego nie uważam iż wiek 20 lat byłby złym na wstąpienie do Policji.
|
|
Dziękuję za poparcie Karolu-89:*:].. Do Sienki-nie przejmuj sie tym co wypisują na forum..A juz tym bardziej nie przejmuj sie opinią kogoś kto wcale cie nie zna..:*(Chytry dwa razy traci)..Szkoda ze sie nie dowiemy jak "koledze" kariera poszła:)
|
|
MasaViV to co piszesz to święte słowa. Powinni brać do Policji dojrzałych ludzi a nie dzieciarnie , którzy nie wiedzą nawet jak się zachować. Widziałem na rekrutacji jak przedstawiają sie takie osoby. Nie zdąrzył otrzymać średniego już chce być inspektorem.. A wiesz dlaczego mnie oblał psycholog : - bo byłem za szczery , mowiłem prawdę o sobie . A żebym kłamał to bym przeszedł bez żadnego słowa. Tutaj popatrzyłem jak się zachować na psychologu : mówcie prawdę a przejdziecie , gówno prawda. Powiesz , że jesteś nerwowy i koniec ..PAPA . spotkamy się za rok. Tak jest u psychologa , a psycholog nigdy nie wyłapie czy jesteś zdrowy czy chory na umyśle. Mózgu ludzkiego nikt nie zbadał i nie zbada , gdyż każdy jest inny. A komputer przecież człowiek stworzył i może go owalić w każdej chwili. Do wszystkich ::: kłamcie na MS jak leci , to oni nie będą wiedzieć o co chodzi i sami pobaranieją... rudy błazen z druhem
|
|
A z ciekawości Szanelka87 który to ten "znany" sklep jest?? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
tanio jak barszcz 50-180 m2 zależy jak gdzie i co -sąsiad farmer czy las zresztą sama rozumiesz
|
|
rimbox ja już pożuciłem tę nędzno prace w Smerfach. Teraz tylko tak piszę aby dodać sobie humoru i popatrzeć jak inni biedaki starają się do budżetowki, chociaż jak pokłamią to sie dostaną taka jest prawda.... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Nie widzę w Łomży żadnego biznesmena z prawdziwego zdarzenia, to ... szkoda gadać. Towar miernota chyba chińszczyzna zakupiony na stadionie w W-wie czy w wielkich marketach poza Ł omżą a ceny potrójne!!! i dlatego sklepy świecą pustkami szczególnie w centrum. A Weneda to wrzód i hańba dla miasta........10 lat!!! że jeszcze nie zrezygnowali chyba są niespełna rozumu!!
|
|
adidasy z 4 paskami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |