poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Król: Smoleńsk to zemsta Putina. Nienawidził Lecha Kaczyńskiego

nie masz pecha to ty masz problem ze swoim charakterem,zmień siebie a jak nie potrafisz zmień kobietę na lepszy model.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Król: Smoleńsk to zemsta Putina. Nienawidził Lecha Kaczyńskiego

Siemanko. Chciałem powiedziec ze w piątek 19.06 otwieraja odnowiony 7kier teraz inna nazwa ale nie wiem jaka , prosze tu nie pisac ze to klub gdzie chodzą pijane małolaty na czworaka i takie komentarze zachowac dla siebie chcialem tylko poinformowac stałcyh bywalców aby wpadali.

Witam wszystkich!
Czytam ten watek z przerwami od tygodnia i wreszcie dobrnęłam do końca;))
Gratuluje wszystkim, którym się już udało i trzymam kciuki za tych, którzy mają jeszcze jakieś etapy rekrutacji przed sobą.
Zaliczyłam TWO i TSF dwa miesiące temu (19.04) i do tej pory nie dostałam żadnego telefonu odnośnie MS, jak również nie ma żadnej informacji na stronie internetowej, na której kazano nam logować. I tutaj mam pytanie do osób z Poznania jak długo czekały na MS po zdaniu pierwszego etapu
pozdrawiam
Kasia, KWP Poznań

Santreo

lunatyk sam sie przepaluj, nie bedziesz miałchyba z tym problemu bo wiocho zalatujesz.

stałych bywalcy?? boże czyli dzieci a ja proponuje aby właśnie stali bywalce nie przychodzili a nawet żeby nie byli wpuszczani tylko pełnoletnie normalne osoby którę chcą wypić i sie pobawic a nie małolaty które sie naćpają i bić sie idą .

Dajcie już spokój Magdzie....
BTW: gdzie jest admin? Temat myślę jest do usunięcia.

Ja rowniez polecam serwis na poznanskiej obok urzedu celnego, sam tam naprawialem i jestem zadowolony

Kulturalnie i nie smierdzaco mozna sie pobawic w kazda sobote i niedziele w klubie milano w jeziorku ;-P

Strajkują wszyscy, takie pieniądze biorą a i tak ich mało co pacjent obchodzi, wszyscy tacy mili. Ehhh Polska rzeczywistość....

Treść jest ukryta

KOZIOŁ jest dobry z 10 zbił mi na 3 do odsiatki hahaha _______________________

> JESLI NIEWIESZ O CO CHODZI ZAWSZE CHODZI O KASE

znana pani doktor opisujac na łamach angory,przebieg choroby swojego meza wspomniała jak została wezwana do łomży na sekcje zwłok chorej niepełnosprawnej dziewczyny leczonej w naszym szpitalu-niestety-nasze niby madre głowy leczyli ja bodajze na sepse i taka napisali przyczyne zgonu.Pami ta miała inne zdanie-dziewczyna zmarła gdyz zalegał jej stolec-wystarczył czopek,ale komu chciałoby sie to sprawdzic.Dobitnie wygarneła to temu niby lekarzowi.Poziom umiejetnosci naszych lekarzy nie tylko szpitalnych jest zatrwazajacy.proponuje konsultowac sie z powaznymi sprawami z lekarzami w polsce.U naszych katar cos w tym stylu

tak Benia masz racje tylka mając takie możliwości diagnostyczne jak ma ten szpital należy je wykorzystać . Ale aby je wykorzystać trzeba mieć odpowiednią wiedze medyczną której w tym szpitalu większośc lekarzy niestety nie ma. I to jest problem który nas wszystkich dotyczy bo kto będzie nastęną ofiarą?

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org