Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Król: Smoleńsk to zemsta Putina. Nienawidził Lecha Kaczyńskiego |
nie masz pecha to ty masz problem ze swoim charakterem,zmień siebie a jak nie potrafisz zmień kobietę na lepszy model. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Król: Smoleńsk to zemsta Putina. Nienawidził Lecha Kaczyńskiego |
Siemanko. Chciałem powiedziec ze w piątek 19.06 otwieraja odnowiony 7kier teraz inna nazwa ale nie wiem jaka , prosze tu nie pisac ze to klub gdzie chodzą pijane małolaty na czworaka i takie komentarze zachowac dla siebie chcialem tylko poinformowac stałcyh bywalców aby wpadali.
|
|
Witam wszystkich! Czytam ten watek z przerwami od tygodnia i wreszcie dobrnęłam do końca;)) Gratuluje wszystkim, którym się już udało i trzymam kciuki za tych, którzy mają jeszcze jakieś etapy rekrutacji przed sobą. Zaliczyłam TWO i TSF dwa miesiące temu (19.04) i do tej pory nie dostałam żadnego telefonu odnośnie MS, jak również nie ma żadnej informacji na stronie internetowej, na której kazano nam logować. I tutaj mam pytanie do osób z Poznania jak długo czekały na MS po zdaniu pierwszego etapu pozdrawiam Kasia, KWP Poznań Santreo
|
|
lunatyk sam sie przepaluj, nie bedziesz miałchyba z tym problemu bo wiocho zalatujesz.
|
|
stałych bywalcy?? boże czyli dzieci a ja proponuje aby właśnie stali bywalce nie przychodzili a nawet żeby nie byli wpuszczani tylko pełnoletnie normalne osoby którę chcą wypić i sie pobawic a nie małolaty które sie naćpają i bić sie idą . Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dajcie już spokój Magdzie.... BTW: gdzie jest admin? Temat myślę jest do usunięcia. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja rowniez polecam serwis na poznanskiej obok urzedu celnego, sam tam naprawialem i jestem zadowolony
|
|
Kulturalnie i nie smierdzaco mozna sie pobawic w kazda sobote i niedziele w klubie milano w jeziorku ;-P
|
|
Strajkują wszyscy, takie pieniądze biorą a i tak ich mało co pacjent obchodzi, wszyscy tacy mili. Ehhh Polska rzeczywistość....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
KOZIOŁ jest dobry z 10 zbił mi na 3 do odsiatki hahaha _______________________ > JESLI NIEWIESZ O CO CHODZI ZAWSZE CHODZI O KASE
|
|
znana pani doktor opisujac na łamach angory,przebieg choroby swojego meza wspomniała jak została wezwana do łomży na sekcje zwłok chorej niepełnosprawnej dziewczyny leczonej w naszym szpitalu-niestety-nasze niby madre głowy leczyli ja bodajze na sepse i taka napisali przyczyne zgonu.Pami ta miała inne zdanie-dziewczyna zmarła gdyz zalegał jej stolec-wystarczył czopek,ale komu chciałoby sie to sprawdzic.Dobitnie wygarneła to temu niby lekarzowi.Poziom umiejetnosci naszych lekarzy nie tylko szpitalnych jest zatrwazajacy.proponuje konsultowac sie z powaznymi sprawami z lekarzami w polsce.U naszych katar cos w tym stylu
|
|
tak Benia masz racje tylka mając takie możliwości diagnostyczne jak ma ten szpital należy je wykorzystać . Ale aby je wykorzystać trzeba mieć odpowiednią wiedze medyczną której w tym szpitalu większośc lekarzy niestety nie ma. I to jest problem który nas wszystkich dotyczy bo kto będzie nastęną ofiarą? Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |