Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszechpolskie obowiązki |
http://www.lomza.pl/index.php?k=136 Perspektywa ma możliwość umieszczania newsów chociażby na stronie Urzędu Miasta - czemu tego nie robi ??? Któż to wie ...??? Pozdrawiam ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszechpolskie obowiązki |
Mam pytanie: Czy ktoś wie gdzie mogę kupić coś takiego w przystepnej cenie? PANASONIC RX-D29 Rozglądałem się po sklepach ale produkt był dostępny jedynie za 599 PLN w sklepie DOMAX...
|
|
i wjada Ci czerwoniakiem do domu po reszte :P hahahahhaa :D:D:D:D ale sie nasmialem :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no, nawet jak masz plecak i książki to oni nie wierzą tylko spisują. kurfa brak jakichkolwiek uczuć. mam nadzieję, że kiedyś im się odbiję czkawko ta prowizja albo że kupiona za premie wódka im zaszkodzi.
|
|
macie racje jak otwierali lider szajs to duzo ludzi ucieklo z goski i pss wlasnie tam po pol roku przewaznie wiocha robi tam zakupy a reszta z powrotem wrocila tam gdzie robila zakupy wczesniej co "stokkrotne dzieki" to ludzie tam moga zostac poniewaz sprzedaja ta normalne towary a i wyglad lepszy i prestiz a o ceny nie wrto kruszyc kopii jezeli ceny sa wyzsze niz gdzie indziej nawet o 20 gr ja am pojade tyko dla atrakcji - jeszcze tam nie bylem-ale kidys pojade jak bedzie normalnie!!
|
|
po karpia szczupaka lina tplpyge pstraga to warto podjechac na sikorskiego 339 na miejscu i bardzo dobrej jakosc rybki ze sprawdzonego zrodla i jeszcze dobra rybka sum polecam bo bez osci!!!
|
|
Przez WinAmpa można odbierać tylko telewizje internetową, a nie z kabla czy nateny. I ostatnio sa z tym jakies problemy. Radio mi działa, TV nie.
|
|
artykul skopiowany z ONETU :D http://kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1208502&KAT=239 Autorem jest ANDRZEJ CHYLIŃSKI Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane heh ciekawe od kiedy :P ....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....
|
|
Powolutku dobrnę i do tych lat. Jest więcej o tym w XI numerze Studiów Łomżyńskich i w Aksjologii Sportu pod redakcją Zbigniewa Dziubińskiego wydanej nakładem Salezjańskiej Organizacji Sportowej Rzeczypospolitej Polskiej.
|
|
hahahahaha ja myślałem że na pizd*** hehehehehehe eh Kluby dla 13 latków hehehe dobre no ja mam 15 lat i mi nie kluby w głowie Zbych
|
|
a jest oda do Łomży ?
|
|
Wszystkie kanary to przypały i mendy społeczne... Zbych
|
|
:)
|
|
Świętego w kominie Prezentów po szyje Zielonej choinki Prezentów trzy skrzynki Zimnego szampana i Sylwka do rana Życzy: Ptysiu Zbych
|
|
ja bylem w turośli na grzybach i niema !! Zbych
|
|
Analiza kodu Linuksa, przeprowadzona przez firmę Coverity, wykazała, że darmowy system operacyjny charakteryzuje się znacznie mniejszą gęstością błędów niż oprogramowanie komercyjne. W 5,7 mln linii kodu jądra Linuksa 2.6 pracownicy Coverity znaleźli 985 błędów. Według danych Carnegie Mellon University, statystyczny program komercyjny o podobnej długości zawiera ponad 5 tys. usterek. W kategoriach gęstości "bugów" Linux jest zatem systemem wyjątkowym. Niestety, nie wiadomo, ile błędów zawiera kod Windowsa - informacje na ten temat nie są ujawniane. Badanie Coverity może jednak stanowić silny argument w dyskusji o bezpieczeństwie poszczególnych systemów operacyjnych. Z innych raportów wynika, że w komercyjnym oprogramowaniu na każdy tysiąc linii kodu przypada od 1 do 7 błędów. W wypadku programu o długości Linuksa oznaczałoby to od 5,7 tys. do 40 tys. "bugów". (Interia.pl) ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Raver: Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane OK, to teraz ja spróbuje :) Według najnowszego raportu amerykańskiego Urzędu Patentowego, aż 283 patentów na oprogramowanie (w tym 27 należących do korporacji Microsoft) może potencjalnie stać się podstawą roszczeń prawnych przeciwko systemowi Linux, a dokładniej - rozwiązaniom stosowanym w kernelu, czyli jądrze całego systemu. http://www.idg.pl ...„Oprogramowanie Open Source nie respektuje obecnie praw własności intelektualnej i ich właścicieli” – mówił podczas spotkania Steve Ballmer. Jak stwierdził Ballmer na Government Leaders Forum; kiedyś ktoś zgłosi się po pieniądze za własność intelektualną i patenty jakie znajdują się w systemie Linux. MS zaoferowało ostatnio zabezpieczenie przeciwko pozwom patentowym dla swych klientów... http://www.it-faq.pl Osobiście popieram inicjatywę Ravera, ale chciałem wskazać też i słabe strony. Zbych
|
|
markac: to super, że interesujesz się patentami. Wiesz zatem zapewne, że w EU _nie obowiązują_ amerykańskie prawa patentowe i całe te papiery mogą służyć do higieny dolnej części pleców. To właśnie o nie wprowadzanie (m.in) amerykańskich systemów patentowych walczą działacze europejskiej fundacji. Ostatnio, praktycznie cudem (nikt w to nie wierzył) to właśnie Polska się wyłamała i powiedziała "NIE". Dzięki temu dyrektywy unijne będą mogły być odpowiednio poprawione i dopuszczone do głosowania jeszcze raz. http://swpat.ffii.org/index.pl.html "...„Oprogramowanie Open Source nie respektuje obecnie praw własności intelektualnej i ich właścicieli” – mówił podczas spotkania Steve Ballmer." Już widać, że to kolejny marketingowiec microsoftu. A te wszystkie licencje na programy OpenSource, to co? "Jak stwierdził Ballmer na Government Leaders Forum; kiedyś ktoś zgłosi się po pieniądze za własność intelektualną i patenty jakie znajdują się w systemie Linux." LMFAO ROTFL of the day.
|
|
Zbych gdyby te decyzje były sprzeczne z prawem to w NSA by padły. A jakoś przeszły i zostały utrzymane we wszystkich instancjach. A że sąd jakieś postanowienie po myśli Deptuły wydał to nic nie znaczy. Sądy się mylą dlatego jest tyle instancji. Może sędzia nie doczytał albo Deptuła wprowadził sędziego w błąd. Czyli jeżeli ktokolwiek jest w tej sprawie cwaniaczkiem to Deptuła, który węszy w tym jakiś interes. Robi z siebie męczennika pokazując na tych złych z magistratu. Jakoś nie słychać żeby inni właścieciele protestowali. Czyli TYLKO DEPTUŁĄ jest przeciwny. Czyli ma w tym jakiś interes.
|
|
Zapewne ma w tym swój interes, ale co komu do tego? A jaki jest "interes' urzędników? To jest do licha jego własność , a nie władz miasta. A skąd wiesz jaki jest wyrok NSA, który tylko sprawdza zgodnośc decyzji administracyjnych z prawem, a nie wydaje wywałszczeniowe decyzje? To dwie różne sprawy. I czemu znowu powtarzasz, że inni właściciele nie protestowali? To ich problem i nie mają żadnego prawa do decydowania o cudzej własności. Aż tak trudno wyzbyć się komuchowskiego myślenia? Wiem jedno: daj urzednikom prawo do decydowania o Twojej właśności, a zostaniesz z gołą d...!
|
|
Starcza wam w neostradzie (128 kbps) ,7 gb miesiencznie do pobrania?
|
|
MEDIAMARKT NIE DLA IDIOTÓW![/B]... oglądaliście reklame mediamarkt ? Czy te piersi są prawdziwe:P
|
|
Jak dawno nie dostłeś lub nawet nie dostałAŚ w zęby ZA NIC to przyjedz do VICTORII w Smolnikach tam pseudo bramkarze którym testosteron kipi uszami i mają na sobie po 5 kurtek na sobie co by wyglądać jako tako napewno się tobą zajmą drogi kolego i koleżanko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |