poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wszechpolskie obowiązki

http://www.lomza.pl/index.php?k=136

Perspektywa ma możliwość umieszczania newsów chociażby na stronie Urzędu Miasta - czemu tego nie robi ??? Któż to wie ...???

Pozdrawiam

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wszechpolskie obowiązki

Mam pytanie:
Czy ktoś wie gdzie mogę kupić coś takiego w przystepnej cenie?
PANASONIC RX-D29
Rozglądałem się po sklepach ale produkt był dostępny jedynie za 599 PLN w sklepie DOMAX...

i wjada Ci czerwoniakiem do domu po reszte :P

hahahahhaa :D:D:D:D ale sie nasmialem :D

Treść jest ukryta

no, nawet jak masz plecak i książki to oni nie wierzą tylko spisują. kurfa brak jakichkolwiek uczuć. mam nadzieję, że kiedyś im się odbiję czkawko ta prowizja albo że kupiona za premie wódka im zaszkodzi.

macie racje
jak otwierali lider szajs to duzo ludzi ucieklo z goski i pss wlasnie tam po pol roku przewaznie wiocha robi tam zakupy a reszta z powrotem wrocila tam gdzie robila zakupy wczesniej co "stokkrotne dzieki" to ludzie tam moga zostac poniewaz sprzedaja ta normalne towary a i wyglad lepszy i prestiz a o ceny nie wrto kruszyc kopii jezeli ceny sa wyzsze niz gdzie indziej nawet o 20 gr ja am pojade tyko dla atrakcji - jeszcze tam nie bylem-ale kidys pojade jak bedzie normalnie!!

po karpia szczupaka lina tplpyge pstraga to warto podjechac na sikorskiego 339 na miejscu i bardzo dobrej jakosc rybki ze sprawdzonego zrodla i jeszcze dobra rybka sum polecam bo bez osci!!!

Przez WinAmpa można odbierać tylko telewizje internetową, a nie z kabla czy nateny. I ostatnio sa z tym jakies problemy. Radio mi działa, TV nie.

artykul skopiowany z ONETU :D

http://kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1208502&KAT=239

Autorem jest ANDRZEJ CHYLIŃSKI

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

heh ciekawe od kiedy :P

....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....

Powolutku dobrnę i do tych lat. Jest więcej o tym w XI numerze Studiów Łomżyńskich i w Aksjologii Sportu pod redakcją Zbigniewa Dziubińskiego wydanej nakładem Salezjańskiej Organizacji Sportowej Rzeczypospolitej Polskiej.

hahahahaha ja myślałem że na pizd*** hehehehehehe

eh Kluby dla 13 latków hehehe dobre no ja mam 15 lat i mi nie kluby w głowie

Zbych

a jest oda do Łomży ?

Wszystkie kanary to przypały i mendy społeczne...

Zbych

:)

Świętego w kominie
Prezentów po szyje
Zielonej choinki
Prezentów trzy skrzynki
Zimnego szampana i Sylwka do rana
Życzy: Ptysiu

Zbych

ja bylem w turośli na grzybach i niema !!

Zbych

Analiza kodu Linuksa, przeprowadzona przez firmę Coverity, wykazała, że darmowy system operacyjny charakteryzuje się znacznie mniejszą gęstością błędów niż oprogramowanie komercyjne.

W 5,7 mln linii kodu jądra Linuksa 2.6 pracownicy Coverity znaleźli 985 błędów. Według danych Carnegie Mellon University, statystyczny program komercyjny o podobnej długości zawiera ponad 5 tys. usterek.
W kategoriach gęstości "bugów" Linux jest zatem systemem wyjątkowym. Niestety, nie wiadomo, ile błędów zawiera kod Windowsa - informacje na ten temat nie są ujawniane.
Badanie Coverity może jednak stanowić silny argument w dyskusji o bezpieczeństwie poszczególnych systemów operacyjnych.
Z innych raportów wynika, że w komercyjnym oprogramowaniu na każdy tysiąc linii kodu przypada od 1 do 7 błędów. W wypadku programu o długości Linuksa oznaczałoby to od 5,7 tys. do 40 tys. "bugów".

(Interia.pl)

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Raver:

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

OK, to teraz ja spróbuje :)

Według najnowszego raportu amerykańskiego Urzędu Patentowego, aż 283 patentów na oprogramowanie (w tym 27 należących do korporacji Microsoft) może potencjalnie stać się podstawą roszczeń prawnych przeciwko systemowi Linux, a dokładniej - rozwiązaniom stosowanym w kernelu, czyli jądrze całego systemu.

http://www.idg.pl

...„Oprogramowanie Open Source nie respektuje obecnie praw własności intelektualnej i ich właścicieli” – mówił podczas spotkania Steve Ballmer. Jak stwierdził Ballmer na Government Leaders Forum; kiedyś ktoś zgłosi się po pieniądze za własność intelektualną i patenty jakie znajdują się w systemie Linux. MS zaoferowało ostatnio zabezpieczenie przeciwko pozwom patentowym dla swych klientów...

http://www.it-faq.pl

Osobiście popieram inicjatywę Ravera, ale chciałem wskazać też i słabe strony.

Zbych

markac: to super, że interesujesz się patentami.

Wiesz zatem zapewne, że w EU _nie obowiązują_ amerykańskie prawa patentowe i całe te papiery mogą służyć do higieny dolnej części pleców.

To właśnie o nie wprowadzanie (m.in) amerykańskich systemów patentowych walczą działacze europejskiej fundacji. Ostatnio, praktycznie cudem (nikt w to nie wierzył) to właśnie Polska się wyłamała i powiedziała "NIE".
Dzięki temu dyrektywy unijne będą mogły być odpowiednio poprawione i dopuszczone do głosowania jeszcze raz.

http://swpat.ffii.org/index.pl.html

"...„Oprogramowanie Open Source nie respektuje obecnie praw własności intelektualnej i ich właścicieli” – mówił podczas spotkania Steve Ballmer."

Już widać, że to kolejny marketingowiec microsoftu.

A te wszystkie licencje na programy OpenSource, to co?

"Jak stwierdził Ballmer na Government Leaders Forum; kiedyś ktoś zgłosi się po pieniądze za własność intelektualną i patenty jakie znajdują się w systemie Linux."

LMFAO ROTFL of the day.

Zbych gdyby te decyzje były sprzeczne z prawem to w NSA by padły. A jakoś przeszły i zostały utrzymane we wszystkich instancjach.
A że sąd jakieś postanowienie po myśli Deptuły wydał to nic nie znaczy. Sądy się mylą dlatego jest tyle instancji. Może sędzia nie doczytał albo Deptuła wprowadził sędziego w błąd.

Czyli jeżeli ktokolwiek jest w tej sprawie cwaniaczkiem to Deptuła, który węszy w tym jakiś interes. Robi z siebie męczennika pokazując na tych złych z magistratu. Jakoś nie słychać żeby inni właścieciele protestowali. Czyli TYLKO DEPTUŁĄ jest przeciwny. Czyli ma w tym jakiś interes.

Zapewne ma w tym swój interes, ale co komu do tego? A jaki jest "interes' urzędników? To jest do licha jego własność , a nie władz miasta. A skąd wiesz jaki jest wyrok NSA, który tylko sprawdza zgodnośc decyzji administracyjnych z prawem, a nie wydaje wywałszczeniowe decyzje? To dwie różne sprawy. I czemu znowu powtarzasz, że inni właściciele nie protestowali? To ich problem i nie mają żadnego prawa do decydowania o cudzej własności. Aż tak trudno wyzbyć się komuchowskiego myślenia? Wiem jedno: daj urzednikom prawo do decydowania o Twojej właśności, a zostaniesz z gołą d...!

Starcza wam w neostradzie (128 kbps) ,7 gb miesiencznie do pobrania?

MEDIAMARKT NIE DLA IDIOTÓW![/B]...

oglądaliście reklame mediamarkt ? Czy te piersi są prawdziwe:P

Jak dawno nie dostłeś lub nawet nie dostałAŚ w zęby ZA NIC to przyjedz do VICTORII w Smolnikach tam pseudo bramkarze którym testosteron kipi uszami i mają na sobie po 5 kurtek na sobie co by wyglądać jako tako napewno się tobą zajmą drogi kolego i koleżanko

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org