poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polski podatnik dołoży do każdego biletu od 11-13,5 tys

trzeba napisać podanie do ministra transportu , do tego trzeba wykupić znaczki skarbowe za 2500zł , później zostaje czekanie na odpowiedz zazwyczaj 6 lat :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polski podatnik dołoży do każdego biletu od 11-13,5 tys

;-DDD

Hehe skopiowalem jej fotki na dysk ale nie wstawie bo to chyba nielegalne ;P szkoda ze zblokowala galerie :PP

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Czy ktoś może wie gdzie można by było naprawić nawigację i ile by to kosztowało-brak głosu

zdobondz moje zdjencie a bendziesz kozak

róg wojska polskiego i browarnej, tam chlopak naprawi, a ceny nie znam, lepiej isc i zapytac, a wiecej miejsc nie znam, pozdrawiam ;)

byłabym zainteresowana wzięciem fretki od ciebie mieszkam daleko wiem że to żywe zwierze ale czy możliwa była by wysyłka kurierem oczywiście na warunkach specjalnych opłace transport i oczywiście kupno specjalnego transportera miałam już fretke i też kożystałam z wysyłki bo tu w okolicy ciężko dostać te cudowne zwierzątko proszę o odpowiedz dziękuje

XD

Hehehe jacy oni mili ?! Troszkę za dużo tu lukru! Na miescie sie mówi, że nikt w tym sklepie nie jest miły? A te pochwały to te dwie śliczne tlenione blondyneczki może pisza i na premie liczą?

Wiem co piszę bo jak dziewczyny poczytacie to sobie przypomnicie w tamtym tygodniu, byłam prosiłam o pomoc w szukaniu firmy, która była obok. Co mi odpowiedziały te dwie paniusie, po moich stanowczych naciskach? Że na Kopernika................... i że jak sobie pani pospaceruje to może znajdzie:)
Troszke kultury, ta firma nie ma monopolu na usługi a klient ma prawo wyboru! Wystarczyło powiedziec na Kopernika 25!
I tak znalazłam i załatwiłam sprawe ale jestem zniesmaczona i tej firmy nie polecam!

Idąc od Łomży wejdż w pierwszą małą bramkę. Jak juz w nią wejdziesz nigdzie nie zabłądzisz bo prowadzi ona tylko do jednych drzwi. Tam właśnie jest rejestracja gdzie musisz złożyć papiery. Jak już bedziesz szedł na egzamin musisz wejść w drugą bramkę od strony Łomży licząc. I później po lewej bedą drzwi zresztą znajdziesz bo będzie tam pełno ludzi. Przed egzaminem też w tym budynku (druga bramka) na tablicy będą wywieszone kartki (jak wejdziesz to w korytarzu po lewej) kto gdzie ma egzamin. I tyle. Napisałam na przyszłość żebyś nie musiał pytać i wysłuchiwać głupich komentarzy:)

i ciekawe co ci ta policja zrobi... i za co? Za to ze linka dałeś?
Bezsensu... :)

VizeV: co tu dużo gadać... pójdziesz pierdzieć w pasiak ;-P Można wyedytować posta...

O tak:
---------------------------
Autor: VizeV (---.elomza.pl)
Data: 16-06-09 19:00

no kawał :D jak sie edytuje?
---------------------------

Wiadomość zmieniona (16-06-09 19:03)

hmm niech bedzie, ze masz racje i poczekam na opinie cokolwiek wnoszace do tematu ... o moje studia sie nie martw

Pozdrawiam

Treść jest ukryta

http://malisz321.mybrute.com

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org