Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polski podatnik dołoży do każdego biletu od 11-13,5 tys |
trzeba napisać podanie do ministra transportu , do tego trzeba wykupić znaczki skarbowe za 2500zł , później zostaje czekanie na odpowiedz zazwyczaj 6 lat :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polski podatnik dołoży do każdego biletu od 11-13,5 tys |
;-DDD
|
|
Hehe skopiowalem jej fotki na dysk ale nie wstawie bo to chyba nielegalne ;P szkoda ze zblokowala galerie :PP nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Czy ktoś może wie gdzie można by było naprawić nawigację i ile by to kosztowało-brak głosu
|
|
zdobondz moje zdjencie a bendziesz kozak
|
|
róg wojska polskiego i browarnej, tam chlopak naprawi, a ceny nie znam, lepiej isc i zapytac, a wiecej miejsc nie znam, pozdrawiam ;)
|
|
byłabym zainteresowana wzięciem fretki od ciebie mieszkam daleko wiem że to żywe zwierze ale czy możliwa była by wysyłka kurierem oczywiście na warunkach specjalnych opłace transport i oczywiście kupno specjalnego transportera miałam już fretke i też kożystałam z wysyłki bo tu w okolicy ciężko dostać te cudowne zwierzątko proszę o odpowiedz dziękuje
|
|
|
|
XD
|
|
Hehehe jacy oni mili ?! Troszkę za dużo tu lukru! Na miescie sie mówi, że nikt w tym sklepie nie jest miły? A te pochwały to te dwie śliczne tlenione blondyneczki może pisza i na premie liczą? Wiem co piszę bo jak dziewczyny poczytacie to sobie przypomnicie w tamtym tygodniu, byłam prosiłam o pomoc w szukaniu firmy, która była obok. Co mi odpowiedziały te dwie paniusie, po moich stanowczych naciskach? Że na Kopernika................... i że jak sobie pani pospaceruje to może znajdzie:) Troszke kultury, ta firma nie ma monopolu na usługi a klient ma prawo wyboru! Wystarczyło powiedziec na Kopernika 25! I tak znalazłam i załatwiłam sprawe ale jestem zniesmaczona i tej firmy nie polecam!
|
|
Idąc od Łomży wejdż w pierwszą małą bramkę. Jak juz w nią wejdziesz nigdzie nie zabłądzisz bo prowadzi ona tylko do jednych drzwi. Tam właśnie jest rejestracja gdzie musisz złożyć papiery. Jak już bedziesz szedł na egzamin musisz wejść w drugą bramkę od strony Łomży licząc. I później po lewej bedą drzwi zresztą znajdziesz bo będzie tam pełno ludzi. Przed egzaminem też w tym budynku (druga bramka) na tablicy będą wywieszone kartki (jak wejdziesz to w korytarzu po lewej) kto gdzie ma egzamin. I tyle. Napisałam na przyszłość żebyś nie musiał pytać i wysłuchiwać głupich komentarzy:)
|
|
i ciekawe co ci ta policja zrobi... i za co? Za to ze linka dałeś? Bezsensu... :)
|
|
VizeV: co tu dużo gadać... pójdziesz pierdzieć w pasiak ;-P Można wyedytować posta... O tak: --------------------------- Autor: VizeV (---.elomza.pl) Data: 16-06-09 19:00 no kawał :D jak sie edytuje? --------------------------- Wiadomość zmieniona (16-06-09 19:03)
|
|
hmm niech bedzie, ze masz racje i poczekam na opinie cokolwiek wnoszace do tematu ... o moje studia sie nie martw Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://malisz321.mybrute.com
|