Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Platforma udaje, że dobiera się Kościołowi do skóry, a Kościół udaje, że go to b |
ja np robiłam prawko u ferenca zdałam za pierwszym razem cena ok.1200 wywolawczo warto sie targowac. no i oczywiscie polecam pana Wojtka najlepszy instruktor pod słońcem...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Platforma udaje, że dobiera się Kościołowi do skóry, a Kościół udaje, że go to b |
Spotkania z policja ogolnie nienaleza do przyjemnych hehe potrafia nawet wsadzic na 24 za niewinnosc tak jak mnie to spotkalo. Tylko dlatego ze przechodzilem se w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie. Do tej pory nieznam uzasadnienia pod ktorym mnie aresztowano bo nikt z panow nieraczyl mnie nawet poinformowac. Niebede tu wspominal o kulturalnosci funkcjonariuszy bo akurat to nieliczni potrafia rozmawiac z ludzmi normalnie a nie rzucac bluzgami i obrazac obywateli ;]
|
|
Re: Platforma udaje, że dobiera się Kościołowi do skóry, a Kościół udaje, że go to b |
amnesiamini to jakaś zakompleksiona ciota ;-]
|
|
mógłbym sie tym zająć ale kto mi za to zapłaci ;-DDD daj pan spokój..... Takos
|
|
Masz świetny głoś :) heh niektórzy mogą ci go tylko pozazdrościć +głosik ode mnie Takos
|
|
Proste, nalezy korzystac z dobr nowoczesnych technologii. Nagrywac video lub chocby tylko audio. I tepic takich pseudo policjantow ktorzy maja sie ponad prawem. Media donosza dosyc czesto o ich wybrykach i wyrokach sadowych. Papa duma i papa emerytura. A we wiezniu... hehehe... sama radosc.
|
|
hahahahah:) " Za każde piwo zapłacę sam" " Nawet gdy uciekniesz do Iraku" heheheh dobre
|
|
Wikend he Takos
|
|
wiem ze w Baranowskim Piatnicy jest, a bynajmniej byl taki caterning... pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |