poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Platforma udaje, że dobiera się Kościołowi do skóry, a Kościół udaje, że go to b

ja np robiłam prawko u ferenca zdałam za pierwszym razem cena ok.1200 wywolawczo warto sie targowac. no i oczywiscie polecam pana Wojtka najlepszy instruktor pod słońcem...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Platforma udaje, że dobiera się Kościołowi do skóry, a Kościół udaje, że go to b

Spotkania z policja ogolnie nienaleza do przyjemnych hehe potrafia nawet wsadzic na 24 za niewinnosc tak jak mnie to spotkalo. Tylko dlatego ze przechodzilem se w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie. Do tej pory nieznam uzasadnienia pod ktorym mnie aresztowano bo nikt z panow nieraczyl mnie nawet poinformowac. Niebede tu wspominal o kulturalnosci funkcjonariuszy bo akurat to nieliczni potrafia rozmawiac z ludzmi normalnie a nie rzucac bluzgami i obrazac obywateli ;]

Re: Platforma udaje, że dobiera się Kościołowi do skóry, a Kościół udaje, że go to b

amnesiamini to jakaś zakompleksiona ciota ;-]

mógłbym sie tym zająć ale kto mi za to zapłaci ;-DDD daj pan spokój.....

Takos

Masz świetny głoś :)
heh niektórzy mogą ci go tylko pozazdrościć

+głosik ode mnie

Takos

Proste, nalezy korzystac z dobr nowoczesnych technologii. Nagrywac video lub chocby tylko audio. I tepic takich pseudo policjantow ktorzy maja sie ponad prawem. Media donosza dosyc czesto o ich wybrykach i wyrokach sadowych.
Papa duma i papa emerytura. A we wiezniu... hehehe... sama radosc.

hahahahah:) " Za każde piwo zapłacę sam" " Nawet gdy uciekniesz do Iraku"
heheheh dobre

Wikend he

Takos

wiem ze w Baranowskim Piatnicy jest, a bynajmniej byl taki caterning...
pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org