Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska to ja |
Na pograniczu coraz więcej Niemców uczy się polskiego. Na Brooklyn'ie kupa Arabów mówi po polsku i większość nowojorskich Żydów - choć znaczne część z nich się do tego oficjalnie nie przyznje! :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska to ja |
AFAICR i AFAIK, a także AFAIR to wystarczy, że RT(F)M i wszystko będzie jasne. BTW IMHO, IWO IMO Wiekszośc ludzi tutaj to TROLLe szalejący SPAMem nadającym się jedynie do VKF lub PLONK, czy też CYBAX. BPPPNMSP no... NMSP, tzn. MSPANC THX EOT Teraz możecie zacząć: ROTFL, LOL
|
|
Tyle samo szumu było gdy powstawała "Gośka", "Biedronka" , "Leader Price" . To jest nasza polska przywara ,że lubimy ponarzekać jak to będzie źle jeżeli ..... .Zgadzam się ,że takie centra handlowe budowane w naszym mieście stwarzają konkurencję dla naszych "rodzimych?" handlowców lecz co stoi na przeszkodzie , żeby ci drobni przedsiębiorcy doszli do porozumienia i skoncentrowali swoją działalność w jednym , dwóch ...... pawilonach a nie prowadzili swoich biznesów np. w blokowych piwnicach . Obawiamy się o stan naszej rodzimych małych przedsiębiorstw handlowych lepiej martwmy się tym ,że wzrasta bezrobocie i to czy będzie 2 czy 5 większych pawilonów zbytnio nie zmieni sytuacji w naszym Zatrudniaku . Jedynym wyjściem jest poszukiwanie możliwości tworzenia drobnych zakłądów produkcyjnych a dalej promocja ich na rynku krajowym i międzynarodowym ale to jest zadanie dla naszych władz miejskich i powiatowych , które wszem i wobec ogłaszają o podpisaniu umowy z m.in. z jakimś landem niemieckim o współpracy etc. co owocuje wyjazdami służpowymi na koszt podatników . Znaczących owoców nie przynoszą miastu. Pozdrawiam wszystkich !!!!
|
|
Może :) ale umnie pod domem leży piach na chodniku :P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hahahahahahahahahhahahahahaha...... Linkin Park !! Scooter !! AbraDab !! Doniu , Kombi , Danzel i jeszcze wiele innych słucham ale nie jakieś DP !! peja zamiast słuchać peji to słucha Boysów Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |