poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska to ja

Na pograniczu coraz więcej Niemców uczy się polskiego. Na Brooklyn'ie kupa Arabów mówi po polsku i większość nowojorskich Żydów - choć znaczne część z nich się do tego oficjalnie nie przyznje! :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska to ja

AFAICR i AFAIK, a także AFAIR to wystarczy, że RT(F)M i wszystko będzie jasne. BTW IMHO, IWO IMO

Wiekszośc ludzi tutaj to TROLLe szalejący SPAMem nadającym się jedynie do VKF lub PLONK, czy też CYBAX.

BPPPNMSP no... NMSP, tzn. MSPANC

THX

EOT

Teraz możecie zacząć: ROTFL, LOL

Tyle samo szumu było gdy powstawała "Gośka", "Biedronka" , "Leader Price" . To jest nasza polska przywara ,że lubimy ponarzekać jak to będzie źle jeżeli ..... .Zgadzam się ,że takie centra handlowe budowane w naszym mieście stwarzają konkurencję dla naszych "rodzimych?" handlowców lecz co stoi na przeszkodzie , żeby ci drobni przedsiębiorcy doszli do porozumienia i skoncentrowali swoją działalność w jednym , dwóch ...... pawilonach a nie prowadzili swoich biznesów np. w blokowych piwnicach . Obawiamy się o stan naszej rodzimych małych przedsiębiorstw handlowych lepiej martwmy się tym ,że wzrasta bezrobocie i to czy będzie 2 czy 5 większych pawilonów zbytnio nie zmieni sytuacji w naszym Zatrudniaku . Jedynym wyjściem jest poszukiwanie możliwości tworzenia drobnych zakłądów produkcyjnych a dalej promocja ich na rynku krajowym i międzynarodowym ale to jest zadanie dla naszych władz miejskich i powiatowych , które wszem i wobec ogłaszają o podpisaniu umowy z m.in. z jakimś landem niemieckim o współpracy etc. co owocuje wyjazdami służpowymi na koszt podatników . Znaczących owoców nie przynoszą miastu.

Pozdrawiam wszystkich !!!!

Może :) ale umnie pod domem leży piach na chodniku :P

Treść jest ukryta

hahahahahahahahahhahahahahaha......

Linkin Park !! Scooter !! AbraDab !! Doniu , Kombi , Danzel i jeszcze wiele innych słucham ale nie jakieś DP !!

peja zamiast słuchać peji to słucha Boysów

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org