poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska kraj darmowych pracowników.

Też słyszałem,ale nie widziałem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska kraj darmowych pracowników.

Przepraszam pana z numerem bocznym 21 bo pan jedynie był kierowcą mojego auta a kto inny pobierał pieniądze. Ale sprawę uważam za zamkniętą wyjaśniłem ją z panami oraz z samą firmą.

Ja popełniłem błąd wypisując tu tak ważną sprawę i dając wam wymoczkom możliwość pisania wypocin. Wstyd mi jak ***. Na przyszłość będę miał nauczkę że tak ważne sprawy powinienem załatwiać osobiście a nie pisząc na śmiesznym forum ludziom którzy się nudzą. Ku***wa chyba w dupie miałem oczy. Skończcie już wypisywać

PANA Z NUMEREM BOCZNYM 21 PRZEPRASZAM A MEDORATORA STRONY PROSZĘ O WYKASOWANIE TEMATU

w Bydgoszczy po tygodniu odpowiedź z tym, że sam dzwoniłem :)

~Agent22~ ty naprawdę jesteś tu stałym bywalcem co? Nudzisz się człowieku. Jak chcesz spotkam się z tobą i dam ci 200zł .
Przyznaje się do błędu jeżeli chodzi o numer boczny taryfy. Całe szczęście nie padło nazwisko i o którą korporacje MPT chodzi bo jak ktoś dobrze zauważył są 2. Jednak pozostaje sprawa kwoty ,ale to jest moja sprawa. Ja mam swoja wersje panowie mają swoją.

Witam , bardzo prosze o jakies podpowiedzi gdzie mozna kupic najtaniej alkohol w naszym mieście badz poza i który polecacie??

sympatyczny, czy zorientowales sie juz w cenach tych wódek, win, szampana?? na ile osob bedzie wesele? to doradze Ci ile czego trzeba kupic

nie orientowałem sie jeszcze w cenach poniewasz do wesela jeszcze troszeczke czasu zostało dlatego podpytuje , wesele bedzie na 200 osób

Jeszcze mi się coś przypomniało :D

1) W jakim wieku (tak około) była ta psycholożka w Gdańsku? Bo ja na TWO i TSF w Słupsku słyszałem że w Gdańsku są jakieś stare psycholożki, które udupiają dużo kandydatów.

2) Czy Ty michau aleks miałeś jakieś skierowanie na MS? Bo jak ja miałem spotkanie informacyjne w KWP w Gdańsku to dali nam skierowania do Szkoły Policji w Słupsku na TWO i TSF i na podstawie tego zaświadczenia wpuszczali nas na teren jednostki. No a wychodząc z niej po testach żadnych zaświadczeń nam nie dali i nie wiem czy jak ustalą mi termin MS to będę musiał jechać do KWP po jakiś papier na podstawie którego wpuścili by mnie na teren OSP w Gdańsku na Złotej Karczmie (na MS).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org