Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska kraj darmowych pracowników. |
Też słyszałem,ale nie widziałem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska kraj darmowych pracowników. |
Przepraszam pana z numerem bocznym 21 bo pan jedynie był kierowcą mojego auta a kto inny pobierał pieniądze. Ale sprawę uważam za zamkniętą wyjaśniłem ją z panami oraz z samą firmą. Ja popełniłem błąd wypisując tu tak ważną sprawę i dając wam wymoczkom możliwość pisania wypocin. Wstyd mi jak ***. Na przyszłość będę miał nauczkę że tak ważne sprawy powinienem załatwiać osobiście a nie pisząc na śmiesznym forum ludziom którzy się nudzą. Ku***wa chyba w dupie miałem oczy. Skończcie już wypisywać PANA Z NUMEREM BOCZNYM 21 PRZEPRASZAM A MEDORATORA STRONY PROSZĘ O WYKASOWANIE TEMATU
|
|
w Bydgoszczy po tygodniu odpowiedź z tym, że sam dzwoniłem :)
|
|
~Agent22~ ty naprawdę jesteś tu stałym bywalcem co? Nudzisz się człowieku. Jak chcesz spotkam się z tobą i dam ci 200zł . Przyznaje się do błędu jeżeli chodzi o numer boczny taryfy. Całe szczęście nie padło nazwisko i o którą korporacje MPT chodzi bo jak ktoś dobrze zauważył są 2. Jednak pozostaje sprawa kwoty ,ale to jest moja sprawa. Ja mam swoja wersje panowie mają swoją.
|
|
Witam , bardzo prosze o jakies podpowiedzi gdzie mozna kupic najtaniej alkohol w naszym mieście badz poza i który polecacie??
|
|
sympatyczny, czy zorientowales sie juz w cenach tych wódek, win, szampana?? na ile osob bedzie wesele? to doradze Ci ile czego trzeba kupic
|
|
nie orientowałem sie jeszcze w cenach poniewasz do wesela jeszcze troszeczke czasu zostało dlatego podpytuje , wesele bedzie na 200 osób
|
|
Jeszcze mi się coś przypomniało :D 1) W jakim wieku (tak około) była ta psycholożka w Gdańsku? Bo ja na TWO i TSF w Słupsku słyszałem że w Gdańsku są jakieś stare psycholożki, które udupiają dużo kandydatów. 2) Czy Ty michau aleks miałeś jakieś skierowanie na MS? Bo jak ja miałem spotkanie informacyjne w KWP w Gdańsku to dali nam skierowania do Szkoły Policji w Słupsku na TWO i TSF i na podstawie tego zaświadczenia wpuszczali nas na teren jednostki. No a wychodząc z niej po testach żadnych zaświadczeń nam nie dali i nie wiem czy jak ustalą mi termin MS to będę musiał jechać do KWP po jakiś papier na podstawie którego wpuścili by mnie na teren OSP w Gdańsku na Złotej Karczmie (na MS).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |