poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska KPINA

z wlasnego doswiadczenia powiem ci ze na hali jest najtaniej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska KPINA

Bardzo ładnie akryle również robi Pani z firmy best_nails u klientek w domu. Na nasz ślub żonie zrobiła bardzo ładny, różowy french. Dosyć tanio około 50 zł . Jej email to :
best_nails@o2.pl

Autor: pojutrze (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 22-05-09 00:40

no proszę chyba któraś dama sie wypowiedziała z wenice...wkońcu dotarło żeby wzięły się do roboty...

No chyba jednak nie wzięły się do roboty skoro piszą w necie;)

Witam! Polećcie mi salon fryzjerski gdzie robią ładne fryzury wieczorowe

Pani Ania w salonie A&K na Dmowskiego

zamknij morde cwelu i nie pyskuj

po co papier wystarcza 3 palce i na sciane i bedzie 111 obraz :D

Stary b. dobry masz pomysł ale nie szukaj reggea tylko „reagge”.

http://www.showtoja.pl/?act=karolina&site=live

moze nie podaje paliwa... lub jest brak napiecia

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

...hmm to fakt może i tak małolatów sie troche zbiera, no ale naprawde impreza była przednia bo widziałem że ludzie nie tylko młodzi sie bawili... Przynajmniej dj nie zabawia sie w dj-a z górnej półki i jak to w piątek dało sie zauważyc że pogra wszystko co ruszy ludzi. Bo ostatnio w łomżyńskich klubach porobili sie sami ponowie didżejowie ;) i graja sama muzyke ktora oczywiscie jest muzyką ale znaną tylko im samym ;) No ale moim zdaniem coś sie tak ruszyło :D

...hmm to fakt może i tak małolatów sie troche zbiera, no ale naprawde impreza była przednia bo widziałem że ludzie nie tylko młodzi sie bawili... Przynajmniej dj nie zabawia sie w dj-a z górnej półki i jak to w piątek dało sie zauważyc że pogra wszystko co ruszy ludzi. Bo ostatnio w łomżyńskich klubach porobili sie sami ponowie didżejowie ;) i graja sama muzyke ktora oczywiscie jest muzyką ale znaną tylko im samym ;) No ale moim zdaniem coś sie tak ruszyło :D No i podziw dla ochrony... Jedyni chyba w łomży ktorzy nie lecą za rekoma w "5" tylko dlatego ze sie krzywo na nich spojrzal...

ja was nie rozumiem z tymi malolatami, w miejscach o ktorych mowa sa ludzie wylacznie pelnoletni :) no chyba ze wy jestescie az 2,3 lata starsi(...) , to faktycznie slusznie macie poczucie zescie tacy wytrawni klubowicze, moze was bolec obecnosc 20-latkow :P dam sobie reke uciac ze jestescie za klubami od 21, tylko ja bym chcial uslyszec wasze zdanie kiedy mieliscie 20 i ktos was nazywal dzieciarnia :) szczerze mowiac to po kilku pobytach w tej calej rzymiance zauwazylem, ze gdyby nie te wasza dzieciarnia, to za kazdym razem parkiet swiecilby prawie pustkami :P sorry, ale ani razu nie widzialem zeby tacy "dojrzali klubowicze" jak wy zapelniali parkiet ;) powiem tak, moim zdaniem to wy mieliscie jakies przykre przezycia kiedys z tym wiekiem i teraz chodzicie i sie irytujecie wszystkimi mlodszymi osobami, gdybyscie takich przezyc nie mieli, to nie byloby tych idiotycznych tekstow : )

Treść jest ukryta

koc!o po czesci masz racje - jak dla mnie to kwestia gustu - jedni wola sie bawic w starszym towarzystwie a inni w mlodszym, ale wiadomo ze nie kazdemu sie dogodzi ;-)

Katrina102 - z tego co wyczytałem na stronie(http://www.amnesiamaxx.pl) gra dj Feekey i dj RoD i za free wejście.

kisiel - nie wiem jak Ciebie mnie tam kręcą dziewczyny ;-P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org