Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska KPINA |
z wlasnego doswiadczenia powiem ci ze na hali jest najtaniej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska KPINA |
Bardzo ładnie akryle również robi Pani z firmy best_nails u klientek w domu. Na nasz ślub żonie zrobiła bardzo ładny, różowy french. Dosyć tanio około 50 zł . Jej email to : best_nails@o2.pl
|
|
Autor: pojutrze (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-05-09 00:40 no proszę chyba któraś dama sie wypowiedziała z wenice...wkońcu dotarło żeby wzięły się do roboty... No chyba jednak nie wzięły się do roboty skoro piszą w necie;)
|
|
Witam! Polećcie mi salon fryzjerski gdzie robią ładne fryzury wieczorowe
|
|
Pani Ania w salonie A&K na Dmowskiego
|
|
zamknij morde cwelu i nie pyskuj
|
|
po co papier wystarcza 3 palce i na sciane i bedzie 111 obraz :D
|
|
Stary b. dobry masz pomysł ale nie szukaj reggea tylko „reagge”.
|
|
http://www.showtoja.pl/?act=karolina&site=live
|
|
moze nie podaje paliwa... lub jest brak napiecia
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
...hmm to fakt może i tak małolatów sie troche zbiera, no ale naprawde impreza była przednia bo widziałem że ludzie nie tylko młodzi sie bawili... Przynajmniej dj nie zabawia sie w dj-a z górnej półki i jak to w piątek dało sie zauważyc że pogra wszystko co ruszy ludzi. Bo ostatnio w łomżyńskich klubach porobili sie sami ponowie didżejowie ;) i graja sama muzyke ktora oczywiscie jest muzyką ale znaną tylko im samym ;) No ale moim zdaniem coś sie tak ruszyło :D
|
|
...hmm to fakt może i tak małolatów sie troche zbiera, no ale naprawde impreza była przednia bo widziałem że ludzie nie tylko młodzi sie bawili... Przynajmniej dj nie zabawia sie w dj-a z górnej półki i jak to w piątek dało sie zauważyc że pogra wszystko co ruszy ludzi. Bo ostatnio w łomżyńskich klubach porobili sie sami ponowie didżejowie ;) i graja sama muzyke ktora oczywiscie jest muzyką ale znaną tylko im samym ;) No ale moim zdaniem coś sie tak ruszyło :D No i podziw dla ochrony... Jedyni chyba w łomży ktorzy nie lecą za rekoma w "5" tylko dlatego ze sie krzywo na nich spojrzal...
|
|
ja was nie rozumiem z tymi malolatami, w miejscach o ktorych mowa sa ludzie wylacznie pelnoletni :) no chyba ze wy jestescie az 2,3 lata starsi(...) , to faktycznie slusznie macie poczucie zescie tacy wytrawni klubowicze, moze was bolec obecnosc 20-latkow :P dam sobie reke uciac ze jestescie za klubami od 21, tylko ja bym chcial uslyszec wasze zdanie kiedy mieliscie 20 i ktos was nazywal dzieciarnia :) szczerze mowiac to po kilku pobytach w tej calej rzymiance zauwazylem, ze gdyby nie te wasza dzieciarnia, to za kazdym razem parkiet swiecilby prawie pustkami :P sorry, ale ani razu nie widzialem zeby tacy "dojrzali klubowicze" jak wy zapelniali parkiet ;) powiem tak, moim zdaniem to wy mieliscie jakies przykre przezycia kiedys z tym wiekiem i teraz chodzicie i sie irytujecie wszystkimi mlodszymi osobami, gdybyscie takich przezyc nie mieli, to nie byloby tych idiotycznych tekstow : )
|
|
Treść jest ukryta
|
|
koc!o po czesci masz racje - jak dla mnie to kwestia gustu - jedni wola sie bawic w starszym towarzystwie a inni w mlodszym, ale wiadomo ze nie kazdemu sie dogodzi ;-)
|
|
Katrina102 - z tego co wyczytałem na stronie(http://www.amnesiamaxx.pl) gra dj Feekey i dj RoD i za free wejście. kisiel - nie wiem jak Ciebie mnie tam kręcą dziewczyny ;-P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |