Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak oceniacie aktywność poselską posła L. Kołakowskiego? |
evaa dobrze że użyłas określenia "wtedy" bo "teraz" jest inaczej :) daleki jestem od wybierania Tobie miejsc, w których chcesz spędzac wolny czas ze znajomymi. Zresztą ilu Polaków tyle gustów masz rację każdy ma prawo wyboru ja też już go dokonałem i ... będę nadal zaglądał do Rampy :) Markac obecnie w Rampie można naprawdę smacznie zjeść ... na ladzie masz wyłożone MENU z róznego rodzaju strawą do wyboru
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak oceniacie aktywność poselską posła L. Kołakowskiego? |
to jest kurestwo nic wiecej mi sie udało im uciec
|
|
też mam oryginalny i bez zastanawiania się ! :) pozdrawiam
|
|
na szcescie ja nie mam hiphopolowego...
|
|
Wiecie co?, myślę że Małgosi nie o to chodziło, wykazaliście się wszyscy niezrozumieniem tematu. Ale nic to. Ludzie są różni. I dobrze !!. Angel is here
|
|
Jakby mieli być same proste drogi, to pytam... pokiego grzyba w aucie kierownica?
|
|
kurek ma rację, patrzmy, myślmy pozytywnie ............ bo Święta idą !!!!. Nie czas na grymasy. Świąteczne pozdrowiena dla wszystkich :) zorro
|
|
Jakimiś śmierdzącymi kundlami dupę zawracają... A kot to pies? Kto pomyśli o tych ślicznych skrzywdzonych stworzonkach, których nie dane mi było przygarnąć, bo każda hetera, z któą miałem do czynienia, chronicznie nie cierpiała kotów?
|
|
Daj Gocha bliższe namiary :). "4lomza pomaga mi przeżyć dzień w pracy" to w banku tak ciężko ?? :) nar
|
|
Wasze nicki to nic, w porównaniu z moim ;P. Ma zowsze Łomża
|
|
oj jackowołek w polu także występuje o czym możesz nie wiedzieć nawet, to żadna ujma. :-C
|
|
ze mnie jest wołek... roboczy właśnie idę do pracy ...szybko ... co koń wyskoczy :) Życząc Wam miłego dzionka bardzo sie cieszę, że nie jestem ..... stonka, która przybyła z dalekiego kraju niszczyć ziemniaki ma w swym zwyczaju...... :) Miłego dnia for all special wishes for: ryskago & Grześ Mazurek & jacko
|
|
Grzesiu, Ty nocny marku, ja też mam dwoje urwisów... Powiedz mi tylko co to jest AI, bo nie bardzo zrozumiałam. Matko, trzymam za Ciebie, daj znać kiedy świat przywita drugie Twe Dziecię, a będziemy z Tobą , to pewne. Ja to przerabiałam w styczniu br.
|
|
Jestem rodzicem ucznia. Rodzicem na tyle dobrym , na ile potrafie. Moje wszelkie dzialania maja w zasadzie jeden cel - chce wychowac swoje dziecko w poczuciu odpowiedzialnosci, w poczuciu wewnetrznej sily i stabilizacji. W poczuciu, ze cokolwiek sie nie zdarzy, zawsze bedzie kochalo swoja ojczyzne i znajdzie w niej oparcie. Nawet, a moze w szczegolnosci wlasnie te "mala" ojczyzne. Tymczasem dzieki slabej polityce oswiatowej wladz miasta (a moze i nawet jej braku ) rysuje sie przed dziecmi PG nr 4, rodzicami i wszystkimi pracownikami wizja utraty wielu bardzo waznych rzeczy. Pan Prezydent odpowiedzialny za oswiate w naszym miescie wlasciwie powzial juz decyzje o likwidacji szkoly. Nazywa te operacje jedynie "wlaczeniem" do PG nr 3, kiedy wszyscy zainteresowani dokladnie zdaja sobie sprawe, iz bedzie to jej koniec. Nie przemawiaja do Niego argumenty mowiace o tym, iz poza elementami ekonomicznymi tej decyzji, istnieja jeszcze elementy spoleczne i wychowawcze. Czy ekonomia ma byc i bedzie jedynym wyznacznikiem myslenia i dzialania? Czy zawsze jako obywatele bedziemy skazani na ponoszenie konsekwencji nieprzemyslanych do konca decyzji ludzi, ktorzy tak naprawde pojawiaja sie "na chwile"? Zastanawiam sie, czy autor tego projektu zdaje sobie sprawe z niematerialnej ceny tej decyzji. Poczawszy od tozsamosci i bezpieczenstwa dzieci, poprzez miejsca pracy kadry nauczycielskiej i pracownikow obslugi, a skonczywszy na rodzicach, ktorzy zaufali tej szkole i ludziom tam pracujacym. W jaki sposob mam wytlumaczyc dziecku te decyzje? Czy jestem w stanie mu naswietlic przyszlosc, w ktorej bedzie placic podatki, ale prawa do glosu nie bedzie posiadalo? Kolejna lekcja samo-rzadnosci ???
|
|
Gdzie mogę kupić w Łomży barwnik spożywczy?
|
|
Jakie pytania takie i odpowiedzi :) Proste chyba jak drut nie? :):) follow me
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |