niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak oceniacie aktywność poselską posła L. Kołakowskiego?

evaa dobrze że użyłas określenia "wtedy" bo "teraz" jest inaczej :) daleki jestem od wybierania Tobie miejsc, w których chcesz spędzac wolny czas ze znajomymi. Zresztą ilu Polaków tyle gustów
masz rację każdy ma prawo wyboru ja też już go dokonałem i ... będę nadal zaglądał do Rampy :)
Markac obecnie w Rampie można naprawdę smacznie zjeść ... na ladzie masz wyłożone MENU z róznego rodzaju strawą do wyboru

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak oceniacie aktywność poselską posła L. Kołakowskiego?

to jest kurestwo nic wiecej mi sie udało im uciec

też mam oryginalny i bez zastanawiania się ! :)

pozdrawiam

na szcescie ja nie mam hiphopolowego...

Wiecie co?, myślę że Małgosi nie o to chodziło, wykazaliście się wszyscy niezrozumieniem tematu. Ale nic to. Ludzie są różni. I dobrze !!.

Angel is here

Jakby mieli być same proste drogi, to pytam... pokiego grzyba w aucie kierownica?

kurek ma rację, patrzmy, myślmy pozytywnie ............ bo Święta idą !!!!. Nie czas na grymasy.

Świąteczne pozdrowiena dla wszystkich :)

zorro

Jakimiś śmierdzącymi kundlami dupę zawracają... A kot to pies? Kto pomyśli o tych ślicznych skrzywdzonych stworzonkach, których nie dane mi było przygarnąć, bo każda hetera, z któą miałem do czynienia, chronicznie nie cierpiała kotów?

Daj Gocha bliższe namiary :). "4lomza pomaga mi przeżyć dzień w pracy" to w banku tak ciężko ?? :)

nar

Wasze nicki to nic, w porównaniu z moim ;P.

Ma zowsze Łomża

oj jackowołek w polu także występuje o czym możesz nie wiedzieć nawet, to żadna ujma.

:-C

ze mnie jest wołek... roboczy
właśnie idę do pracy ...szybko ... co koń wyskoczy :)
Życząc Wam miłego dzionka
bardzo sie cieszę, że nie jestem ..... stonka,
która przybyła z dalekiego kraju
niszczyć ziemniaki ma w swym zwyczaju......

:)

Miłego dnia for all

special wishes for: ryskago & Grześ Mazurek & jacko

Grzesiu, Ty nocny marku, ja też mam dwoje urwisów...
Powiedz mi tylko co to jest AI, bo nie bardzo zrozumiałam.
Matko, trzymam za Ciebie, daj znać kiedy świat przywita drugie Twe Dziecię, a będziemy z Tobą , to pewne.
Ja to przerabiałam w styczniu br.

Jestem rodzicem ucznia. Rodzicem na tyle dobrym , na ile potrafie. Moje wszelkie dzialania maja w zasadzie jeden cel - chce wychowac swoje dziecko w poczuciu odpowiedzialnosci, w poczuciu wewnetrznej sily i stabilizacji. W poczuciu, ze cokolwiek sie nie zdarzy, zawsze bedzie kochalo swoja ojczyzne i znajdzie w niej oparcie. Nawet, a moze w szczegolnosci wlasnie te "mala" ojczyzne.
Tymczasem dzieki slabej polityce oswiatowej wladz miasta (a moze i nawet jej braku ) rysuje sie przed dziecmi PG nr 4, rodzicami i wszystkimi pracownikami wizja utraty wielu bardzo waznych rzeczy. Pan Prezydent odpowiedzialny za oswiate w naszym miescie wlasciwie powzial juz decyzje o likwidacji szkoly. Nazywa te operacje jedynie "wlaczeniem" do PG nr 3, kiedy wszyscy zainteresowani dokladnie zdaja sobie sprawe, iz bedzie to jej koniec. Nie przemawiaja do Niego argumenty mowiace o tym, iz poza elementami ekonomicznymi tej decyzji, istnieja jeszcze elementy spoleczne i wychowawcze. Czy ekonomia ma byc i bedzie jedynym wyznacznikiem myslenia i dzialania? Czy zawsze jako obywatele bedziemy skazani na ponoszenie konsekwencji nieprzemyslanych do konca decyzji ludzi, ktorzy tak naprawde pojawiaja sie "na chwile"? Zastanawiam sie, czy autor tego projektu zdaje sobie sprawe z niematerialnej ceny tej decyzji. Poczawszy od tozsamosci i bezpieczenstwa dzieci, poprzez miejsca pracy kadry nauczycielskiej i pracownikow obslugi, a skonczywszy na rodzicach, ktorzy zaufali tej szkole i ludziom tam pracujacym. W jaki sposob mam wytlumaczyc dziecku te decyzje? Czy jestem w stanie mu naswietlic przyszlosc, w ktorej bedzie placic podatki, ale prawa do glosu nie bedzie posiadalo?
Kolejna lekcja samo-rzadnosci ???

Gdzie mogę kupić w Łomży barwnik spożywczy?

Jakie pytania takie i odpowiedzi :)

Proste chyba jak drut nie? :):)

follow me

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org