poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent powiedział!

Ale jaki PLAY BOY ? albo co to jest CK M pisze się CKM albo Playboy ja czytam gazety różne od samochodowych kończyć na takich Playboyach ale najcześciej kupuje Komputer Świat ( Niezbednik Albo Gry ) .

Ale tu kur....kalendarzu nie pisz już na forum bo ty jakieś tu bzdury piszesz dobrze że się rozczytałem :D

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent powiedział!

Ul. Rybaki budowała firma z Łomży i jeszcze jedna firma z Stawisk ( PBK Łomża i Zieja ) z tego co ja wiem a ul. Chopina też budowali ci sami wykonawcy co ul. Rybaki , a Szosę Zambrowską i ul. Zdrojową Budowała firma Dromex z Wa-wy To jak mamy takie dobre firmy tu na miejscu to czemu nie wybiorą Np. na wykonanie innych ulicy w Łomży przez firmy z Łomży i okolic a nie jakiś z innych województw i jeszcze ich jakość robót jest … to poco przepłacać ?

Ul. Rybaki budowała firma z Łomży i jeszcze jedna firma z Stawisk ( PBK Łomża i Zieja ) z tego co ja wiem a ul. Chopina też budowali ci sami wykonawcy co ul. Rybaki , a Szosę Zambrowską i ul. Zdrojową Budowała firma Dromex z Wa-wy To jak mamy takie dobre firmy tu na miejscu to czemu nie wybiorą Np. na wykonanie innych ulicy w Łomży przez firmy z Łomży i okolic a nie jakiś z innych województw i jeszcze ich jakość robót jest … to poco przepłacać ?

Jaka firma taka droga chyba daleko to drogą nie dojedziemy : - (

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Złodzieje to ciebie przypadkowo zrobili ...

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Kalendarz weezz odwal się bo przeginasz pale tymi twoimi tekstami, a nawet jak by mi tak zapłaciła to byś chciał też tako zapłate ci to by żadna nie dała za brzydki jesteś ...

Trochę juz za póżno na zmianę świątecznego wystroju ratusza i nie wiem czy taki będzie, bo widzę na nim na razie choinkę.
A ja bym zamówił taki projekt: pośrodku renifera taki jeleń - jeleń renifer, pod nim kamienie, ale to nie kamienie, a złote gwazdy, po jednej stronie takie drzewo liściaste, ale nie koln tylko brzoza, po drugiej stronie taka sosna, ale nie sosna, tylko choinka, nad tym wszystkim (na górze) taki ptak - taka wrona, ale nie wrona tylko sroka. Pasowałoby jak ulał.
Pozdrowienia dla pana rzecznika pracowego za jego błyskotliwą i jasna wypowiedź.

Czy ktoś z was wie gdzie znajdę fotki Łomży z okresu 2 wojny światowej?
A może ktoś ma na dysku to prosiłbym w miarę możliwości o kontakt

ps. Googlowanie niewiele dało :(

Bartez - pozdro :)

Ja Gazetę Wybiórczą i Piłkę Nożną.

Kalendarz, a skąd bierzesz $$$ na tak drogie magazyny? I o czym tam jest napisane?

Bartezik - również pozdrawiam :)

Śledczy, idioto bezdenny! Czy masz świadomość tego co tutaj oraz w kilku innych tematach wypisujesz? Ja rozumiem, że masz dopiero czternaście "latkuf" i nie musisz być od razu doktorem habilitowanym nauk wszelakich, ale zachowaj przyzwoitość oraz umiar w zamieszczaniu bredni...

Nie pozdrawiam idiotów.

Znalazłam fajne fotki, niestety II wojny tam nie ma...
Może Ci się jednak przyda, choć pewnie już sam znalazłeś tą stronę...
pozdrawiam

http://www.polska.pl/galeria/gallery.htm?gal_id=132345&what=alpha&category_id=5&view=full

Zbych

teraz jeszcze wywoza piach ktury zostal wykopany i przy tym cala ulica jest zabocona

a widziliscie te slady po chamowaniu na radzie i na zjezdzie z rada w strone Zambrowa komus sie kierunki pomylily czy jak

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Macie doła chłopcy , macie internet i takie głupie :/ wejdzcie na allegro.pl tam są tanie orginałki :P
Pozdrawiam

Jeśli przeciwnik ma przewagę liczebną, albo co najgorsze człowiek zpanikuje, to żadna Krav Maga, ani inny styl samoobrony nie pomoże. Życie to nie film karate.

To lej ich torebką !!!

2-gie LO to elita? :)

Stara Budowlanka? Od kiedy? :)
1sze słyszę ...

Moloch naprzeciwko stokrotki proponowałbym przerobić na jakąś sale sportową typu zadaszony skate-park (w srodku są słupy raczej na boisko to to sie nie nadaje), a do okoła posadzic jakiś pare drzewek, ławeczki, stylowe lampy, strumyczek, fontanna, muzyczka w tle ;]

Może ktoś mi poda adres strony S.M. Perspektywa (jak to ma Ł.S.M.) gdzie są zamieszczane wszelkie informacje interesujące członków spółdzielni , przetargi itp.... A może tam liczą jeszcze na liczydłach i celowo nie mają Informacji Publicznej , by spółdzielcy nic nie wiedzieli i nie przeszkadzali w błogiej sielance?

bomber:
Dałeś intrygujacy i konkretny (łomża) tytuł, zacząłeś od mrożącej krew w żyłach opowiastki, żeby skończyć na reklamie walki i treningów w Białym...
Jesteś akwizytorem, zgadłem?

Witam
Nie jestem kibicem ŁkS , jednak myślę ,że ten Pan prezes nie na darmo ,,pompuje,,pieniądze w ten klub.

W jakim sensie " pompuje" ? bo nie bardzo wiem o czym mowisz

:D - jak tamtędy przejeżdżam to przypomina mi się "Alternatywy 4" - tylko tu jest troche inna skala i mozliwości.... :D

Zbych

hahahaha dobrze że ja mieszkam na Ł.S.M. i mój blok jest w Ładnym stanie bo innaczej bym musiał płacić za remont ale w Ł.S.M. już półowa albo wiecej jest ocieplona i w Ładnym stanie :P PozDrO DLa IzY .

ryskago:

Don't be afraid, I'm just spectator.

Greetings

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org