Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent powiedział! |
Ale jaki PLAY BOY ? albo co to jest CK M pisze się CKM albo Playboy ja czytam gazety różne od samochodowych kończyć na takich Playboyach ale najcześciej kupuje Komputer Świat ( Niezbednik Albo Gry ) . Ale tu kur....kalendarzu nie pisz już na forum bo ty jakieś tu bzdury piszesz dobrze że się rozczytałem :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent powiedział! |
Ul. Rybaki budowała firma z Łomży i jeszcze jedna firma z Stawisk ( PBK Łomża i Zieja ) z tego co ja wiem a ul. Chopina też budowali ci sami wykonawcy co ul. Rybaki , a Szosę Zambrowską i ul. Zdrojową Budowała firma Dromex z Wa-wy To jak mamy takie dobre firmy tu na miejscu to czemu nie wybiorą Np. na wykonanie innych ulicy w Łomży przez firmy z Łomży i okolic a nie jakiś z innych województw i jeszcze ich jakość robót jest … to poco przepłacać ?
|
|
Ul. Rybaki budowała firma z Łomży i jeszcze jedna firma z Stawisk ( PBK Łomża i Zieja ) z tego co ja wiem a ul. Chopina też budowali ci sami wykonawcy co ul. Rybaki , a Szosę Zambrowską i ul. Zdrojową Budowała firma Dromex z Wa-wy To jak mamy takie dobre firmy tu na miejscu to czemu nie wybiorą Np. na wykonanie innych ulicy w Łomży przez firmy z Łomży i okolic a nie jakiś z innych województw i jeszcze ich jakość robót jest … to poco przepłacać ? Jaka firma taka droga chyba daleko to drogą nie dojedziemy : - (
|
|
Złodzieje to ciebie przypadkowo zrobili ... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Kalendarz weezz odwal się bo przeginasz pale tymi twoimi tekstami, a nawet jak by mi tak zapłaciła to byś chciał też tako zapłate ci to by żadna nie dała za brzydki jesteś ...
|
|
Trochę juz za póżno na zmianę świątecznego wystroju ratusza i nie wiem czy taki będzie, bo widzę na nim na razie choinkę. A ja bym zamówił taki projekt: pośrodku renifera taki jeleń - jeleń renifer, pod nim kamienie, ale to nie kamienie, a złote gwazdy, po jednej stronie takie drzewo liściaste, ale nie koln tylko brzoza, po drugiej stronie taka sosna, ale nie sosna, tylko choinka, nad tym wszystkim (na górze) taki ptak - taka wrona, ale nie wrona tylko sroka. Pasowałoby jak ulał. Pozdrowienia dla pana rzecznika pracowego za jego błyskotliwą i jasna wypowiedź.
|
|
Czy ktoś z was wie gdzie znajdę fotki Łomży z okresu 2 wojny światowej? A może ktoś ma na dysku to prosiłbym w miarę możliwości o kontakt ps. Googlowanie niewiele dało :(
|
|
Bartez - pozdro :) Ja Gazetę Wybiórczą i Piłkę Nożną. Kalendarz, a skąd bierzesz $$$ na tak drogie magazyny? I o czym tam jest napisane?
|
|
Bartezik - również pozdrawiam :)
|
|
Śledczy, idioto bezdenny! Czy masz świadomość tego co tutaj oraz w kilku innych tematach wypisujesz? Ja rozumiem, że masz dopiero czternaście "latkuf" i nie musisz być od razu doktorem habilitowanym nauk wszelakich, ale zachowaj przyzwoitość oraz umiar w zamieszczaniu bredni... Nie pozdrawiam idiotów.
|
|
Znalazłam fajne fotki, niestety II wojny tam nie ma... Może Ci się jednak przyda, choć pewnie już sam znalazłeś tą stronę... pozdrawiam http://www.polska.pl/galeria/gallery.htm?gal_id=132345&what=alpha&category_id=5&view=full Zbych
|
|
teraz jeszcze wywoza piach ktury zostal wykopany i przy tym cala ulica jest zabocona a widziliscie te slady po chamowaniu na radzie i na zjezdzie z rada w strone Zambrowa komus sie kierunki pomylily czy jak _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Macie doła chłopcy , macie internet i takie głupie :/ wejdzcie na allegro.pl tam są tanie orginałki :P Pozdrawiam
|
|
Jeśli przeciwnik ma przewagę liczebną, albo co najgorsze człowiek zpanikuje, to żadna Krav Maga, ani inny styl samoobrony nie pomoże. Życie to nie film karate.
|
|
To lej ich torebką !!!
|
|
2-gie LO to elita? :) Stara Budowlanka? Od kiedy? :) 1sze słyszę ...
|
|
Moloch naprzeciwko stokrotki proponowałbym przerobić na jakąś sale sportową typu zadaszony skate-park (w srodku są słupy raczej na boisko to to sie nie nadaje), a do okoła posadzic jakiś pare drzewek, ławeczki, stylowe lampy, strumyczek, fontanna, muzyczka w tle ;]
|
|
Może ktoś mi poda adres strony S.M. Perspektywa (jak to ma Ł.S.M.) gdzie są zamieszczane wszelkie informacje interesujące członków spółdzielni , przetargi itp.... A może tam liczą jeszcze na liczydłach i celowo nie mają Informacji Publicznej , by spółdzielcy nic nie wiedzieli i nie przeszkadzali w błogiej sielance?
|
|
bomber: Dałeś intrygujacy i konkretny (łomża) tytuł, zacząłeś od mrożącej krew w żyłach opowiastki, żeby skończyć na reklamie walki i treningów w Białym... Jesteś akwizytorem, zgadłem?
|
|
Witam Nie jestem kibicem ŁkS , jednak myślę ,że ten Pan prezes nie na darmo ,,pompuje,,pieniądze w ten klub.
|
|
W jakim sensie " pompuje" ? bo nie bardzo wiem o czym mowisz
|
|
:D - jak tamtędy przejeżdżam to przypomina mi się "Alternatywy 4" - tylko tu jest troche inna skala i mozliwości.... :D Zbych
|
|
hahahaha dobrze że ja mieszkam na Ł.S.M. i mój blok jest w Ładnym stanie bo innaczej bym musiał płacić za remont ale w Ł.S.M. już półowa albo wiecej jest ocieplona i w Ładnym stanie :P PozDrO DLa IzY .
|
|
ryskago: Don't be afraid, I'm just spectator. Greetings Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |