Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przygadał kocioł garnkowi... |
Autor: Dobromil (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-05-09 15:00 Benny popieram twoją wypowiedź. Śledzie sie z nas nabijają bo mają powody,wystarczy wejść tu na forum i przeczytać co napisał np.ktoś-coś PS.z takim nikiem to przypał wogóle na neta wejść. Pomysłowo :D Dobromilku mój słodziutki Mnie to lotto czy się śledzie śmieją. Najważniejsze jest to że ty,i tobie podobni bierzecie do siebie wszystko. :):):):):):):):):):):):) A łomża i tak leży między Stawiskami a Zambrowem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przygadał kocioł garnkowi... |
Jezu znowu to samo ??????? Nie możecie się zwoływać gdzie indziej ? np. Z ambony ? ksiądz by ogłosił po mszy i byłby lepszy efekt bo przynajmniej mocherki by się posłuchały i przyszły. A tak to tylko wkórwiacie wszystkich wokół. były LKS nie jest najważniejszy
|
|
Ja Ci przekłuje za free... :)
|
|
http://www.greenstar.pl/ tam poczytajcie o nowym Toplesie ...
|
|
hehehehe
|
|
Cudowną reklamę robicie mu, skarby. Tak trzymać! ;)) Lunatyk nie wątpię, że jest wielu, którzy chętnie zmienią Twoje uzębienie, podyskutuj z nimi, zapoznaj się z "salonowym" życiem i wróc - szukaj wiatru w polu!
|
|
na dmowskiego za darmo powiedz ze do pani Mileny ona za darmo bo ma staż ale dobrze robi SPRAWDZONE
|
|
watpie zeby to byl jakis malolat A
|
|
Pomału zdobywam wykształcenia średnie,a póżniej na studia.. A ty szmaciażu psujesz reputacje niedość ,ze tego forum to miasta won na białoruś gdzieś na odludzie.W polsce nie potrzebujemy darmozjadów,pasozytów i takich jak ty lamusów. Jasiu! Będziesz jebaany do końca życia i co ty na to?jasiu_śmietana jest kurestwem,nie pytaj czy rozmawiać z nim warto przez takie koorwy system zabiera wolność braciom.. DiDi
|
|
Tylko pani Kasia Serafińska. Robi niesamowite oczy i świetnie dobiera makijaż kolorystycznie. Efekty jej pracy można zobaczyć na stronie www jej męża. Oprócz makijażu wykonuje bardzo oryginalne zdobienia paznokci...
|
|
kafar211 to ty nie wiesz co to SW (Służba Więzienna) Morze ktoś zdawał do służby więziennej w ostatnim czasie i może mi podpowiedzieć coś w tym temacie czekam i z góry dziękuje DiDi
|
|
Jedyny "równy" przeciwnik dla ŁKSu to San Marino. To by mogla być ciekawa konfrontacja - dwa zespoły, które zawsze modlą się o jak najmniejszą porażkę.
|
|
ehh patrzajta jak pomoc przyjela
|
|
niedlugo juz pol formulowiczow bedzie mialo podpisy z gliter A
|
|
pracowałam tam kilkanaście miesięcy, mogłabym dużo powiedzieć na ten temat ale szkoda mojego cennego czasu. Dobra rada!!! jeżeli nie masz z czego żyć a nie możesz znaleźć pracy, to zatrudnij się w Wiomarze ale w między czasie szukaj nadal innej pracy
|
|
A tak w ogóle to czepiają się przeciwnicy ŁKSu o to że jest kilka tematów. Mniemam że wolicie czytać "gdzie najlepsza kaszanka" "cena czegoś tam" "polecam salon ... " "ten klub jest...". No to są super tematy nie zaśmiecające i warte czytania:] Trochę obiektywizmu. A
|
|
I nie zapominajcie że to był dwumecz, i z tego trzeba rozliczać obie ekipy, bo w pierwszym to Chelsea nie istniała. A wiecie jak to jest z tym szczęściem, sprzyja lepszym. pozdrawiam
|
|
Barca rozegrała słabszy mecz, Chelsea słabszy sezon. Moim zdaniem Barca zasłużyła na finał, bo to co pokazała na przestrzeni całego sezonu to KOSMOS! Czy Chelsea kiedykolwiek strzeliła 100 bramek w ciągu sezonu ligowego? NIE! Ot co! Dla mnie Chelsea to ŻADEN klub. Przyszedł bogaty Rusek, rzucił kasą, nakupili za to gwiazd i nagle zaczęło być o nich głośno. Co innego Barcelona, Arsenal, Real, Liverpool czy Manchester - to zespoły z tradycjami i historią, zespoły które nie tylko KUPUJĄ, ale też odnajdują i KREUJĄ piłkarzy. Pamiętajmy: karny, w cale nie musi oznaczać gola. Kto pamięta słynny mecz Arsenalu z Manchesterem, kiedy to Bergkamp strzelał karnego podyktowanego w ostatniej minucie? Jedenastkę obronił Schmeichel, następnie piłkę przejął Giggs, przeszedł sam całe boisko i strzelił zwycięskiego gola dla MU! Tu żadne żelazne taktyki nie pomogą, na boisku wszystko może się zdarzyć!
|
|
popieram a.b.c-hm.........oni wciąż szukają??? zastanawiajace......:P
|
|
Ja wiem gdzie i kto jezdzi,bo sam z nimi jezdze:) A raczej jezdzilem bo coraz ciezej zebrac jakas ekipe.
|
|
bo grajo dla siebie, z pasji, a nie dla kogos do szkoly chodziles dla siebie, czy dla matki? A
|
|
Gdyby nagle Lomza stala sie zupelnie samodzielna jednostka, jakby swiat dookola nie istnial. Jak ocenilibyscie mozliwosci przetrwania lomzyniakow? Ile czasu byscie dali im na przetrwanie? Czy Lomza bylaby w stanie stworzyc nowa kulture? Santreo
|
|
lepiej kup deskę barlinecka, panele to sztuczne badziewie
|
|
Myślcie, jak teraz rozruszać Łomżę, jak zagospodarować Starówkę, by popołudnia i wieczory były rojne i gwarne. Zostawcie filozofię filozofom, socjologię socjologom. rudy błazen z druhem
|
|
Masz rację, Mikrofon ale nie do końca. Ilu Hiszpanów gra w Barcelonie ?
|
|
Jahwe, wnioskuj dalej. Ten nick założyłem jakieś 3 lata temu i już wtedy miałem więcej lat niż liczba w nicku. Chelsea - Barcelona 1-1 i czy tego chcemy czy nie, za jakiś czas nikt o tym nie będzie pamiętał. Mam tylko nadzieję, że jak Barca zagra w finale, tak jak Barca gra zazwyczaj, to też wypowiesz się na forum. Pozdrawiam. Chłopczyk o zapaści intelektualnej. aaaaaa i nie wyzywaj ludzi, bo nie wiesz kto po drugiej stronie siedzi.
|
|
a multimedia to nie jest konkretna firma? A
|
|
ogarnij sie ktos - cos , jak CI sie nie podoba to nie czytaj , jak by placili za rozsylanie spamu to bys byl bardzo bogaty , jezeli nie masz nic sensownego do powiedzenia to milcz , jeszcze raz zapraszam na mecz :) wszystkich :)
|
|
hehe prawidlowo u mnie nawet kumpel ktory w zyciu nie byl na meczu idzie :D hehe
|
|
Nie wiem czy za rok będzie mi się chciało raczej wątpie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |