poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przygadał kocioł garnkowi...

Autor: Dobromil (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 07-05-09 15:00

Benny popieram twoją wypowiedź.
Śledzie sie z nas nabijają bo mają powody,wystarczy wejść tu na forum i przeczytać co napisał np.ktoś-coś
PS.z takim nikiem to przypał wogóle na neta wejść.

Pomysłowo :D

Dobromilku mój słodziutki
Mnie to lotto czy się śledzie śmieją.

Najważniejsze jest to że ty,i tobie podobni bierzecie do siebie wszystko.

:):):):):):):):):):):):)

A łomża i tak leży między Stawiskami a Zambrowem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przygadał kocioł garnkowi...

Jezu znowu to samo ???????
Nie możecie się zwoływać gdzie indziej ?
np. Z ambony ? ksiądz by ogłosił po mszy i byłby lepszy efekt bo przynajmniej mocherki by się posłuchały i przyszły.

A tak to tylko wkórwiacie wszystkich wokół.

były LKS nie jest najważniejszy

Ja Ci przekłuje za free... :)

http://www.greenstar.pl/ tam poczytajcie o nowym Toplesie ...

hehehehe

Cudowną reklamę robicie mu, skarby. Tak trzymać! ;))
Lunatyk nie wątpię, że jest wielu, którzy chętnie zmienią Twoje uzębienie, podyskutuj z nimi, zapoznaj się z "salonowym" życiem i wróc - szukaj wiatru w polu!

na dmowskiego za darmo powiedz ze do pani Mileny ona za darmo bo ma staż ale dobrze robi SPRAWDZONE

watpie zeby to byl jakis malolat

A

Pomału zdobywam wykształcenia średnie,a póżniej na studia..
A ty szmaciażu psujesz reputacje niedość ,ze tego forum to miasta won na białoruś gdzieś na odludzie.W polsce nie potrzebujemy darmozjadów,pasozytów i takich jak ty lamusów.

Jasiu! Będziesz jebaany do końca życia i co ty na to?jasiu_śmietana jest kurestwem,nie pytaj czy rozmawiać z nim warto przez takie koorwy system zabiera wolność braciom..

DiDi

Tylko pani Kasia Serafińska. Robi niesamowite oczy i świetnie dobiera makijaż kolorystycznie. Efekty jej pracy można zobaczyć na stronie www jej męża. Oprócz makijażu wykonuje bardzo oryginalne zdobienia paznokci...

kafar211 to ty nie wiesz co to SW (Służba Więzienna)

Morze ktoś zdawał do służby więziennej w ostatnim czasie i może mi podpowiedzieć coś w tym temacie czekam i
z góry dziękuje

DiDi

Jedyny "równy" przeciwnik dla ŁKSu to San Marino. To by mogla być ciekawa konfrontacja - dwa zespoły, które zawsze modlą się o jak najmniejszą porażkę.

ehh patrzajta jak pomoc przyjela

niedlugo juz pol formulowiczow bedzie mialo podpisy z gliter

A

pracowałam tam kilkanaście miesięcy, mogłabym dużo powiedzieć na ten temat ale szkoda mojego cennego czasu.
Dobra rada!!! jeżeli nie masz z czego żyć a nie możesz znaleźć pracy, to zatrudnij się w Wiomarze ale w między czasie szukaj nadal innej pracy

A tak w ogóle to czepiają się przeciwnicy ŁKSu o to że jest kilka tematów. Mniemam że wolicie czytać "gdzie najlepsza kaszanka" "cena czegoś tam" "polecam salon ... " "ten klub jest...". No to są super tematy nie zaśmiecające i warte czytania:] Trochę obiektywizmu.

A

I nie zapominajcie że to był dwumecz, i z tego trzeba rozliczać obie ekipy, bo w pierwszym to Chelsea nie istniała. A wiecie jak to jest z tym szczęściem, sprzyja lepszym.
pozdrawiam

Barca rozegrała słabszy mecz, Chelsea słabszy sezon. Moim zdaniem Barca zasłużyła na finał, bo to co pokazała na przestrzeni całego sezonu to KOSMOS! Czy Chelsea kiedykolwiek strzeliła 100 bramek w ciągu sezonu ligowego? NIE! Ot co!

Dla mnie Chelsea to ŻADEN klub. Przyszedł bogaty Rusek, rzucił kasą, nakupili za to gwiazd i nagle zaczęło być o nich głośno. Co innego Barcelona, Arsenal, Real, Liverpool czy Manchester - to zespoły z tradycjami i historią, zespoły które nie tylko KUPUJĄ, ale też odnajdują i KREUJĄ piłkarzy.

Pamiętajmy: karny, w cale nie musi oznaczać gola. Kto pamięta słynny mecz Arsenalu z Manchesterem, kiedy to Bergkamp strzelał karnego podyktowanego w ostatniej minucie? Jedenastkę obronił Schmeichel, następnie piłkę przejął Giggs, przeszedł sam całe boisko i strzelił zwycięskiego gola dla MU! Tu żadne żelazne taktyki nie pomogą, na boisku wszystko może się zdarzyć!

popieram a.b.c-hm.........oni wciąż szukają??? zastanawiajace......:P

Ja wiem gdzie i kto jezdzi,bo sam z nimi jezdze:) A raczej jezdzilem bo coraz ciezej zebrac jakas ekipe.

bo grajo dla siebie, z pasji, a nie dla kogos

do szkoly chodziles dla siebie, czy dla matki?

A

Gdyby nagle Lomza stala sie zupelnie samodzielna jednostka, jakby swiat dookola nie istnial. Jak ocenilibyscie mozliwosci przetrwania lomzyniakow? Ile czasu byscie dali im na przetrwanie? Czy Lomza bylaby w stanie stworzyc nowa kulture?

Santreo

lepiej kup deskę barlinecka, panele to sztuczne badziewie

Myślcie, jak teraz rozruszać Łomżę, jak zagospodarować Starówkę, by popołudnia i wieczory były rojne i gwarne.
Zostawcie filozofię filozofom, socjologię socjologom.

rudy błazen z druhem

Masz rację, Mikrofon ale nie do końca. Ilu Hiszpanów gra w Barcelonie ?

Jahwe, wnioskuj dalej. Ten nick założyłem jakieś 3 lata temu i już wtedy miałem więcej lat niż liczba w nicku.
Chelsea - Barcelona 1-1 i czy tego chcemy czy nie, za jakiś czas nikt o tym nie będzie pamiętał. Mam tylko nadzieję, że jak Barca zagra w finale, tak jak Barca gra zazwyczaj, to też wypowiesz się na forum.
Pozdrawiam.

Chłopczyk o zapaści intelektualnej.

aaaaaa i nie wyzywaj ludzi, bo nie wiesz kto po drugiej stronie siedzi.

a multimedia to nie jest konkretna firma?

A

ogarnij sie ktos - cos , jak CI sie nie podoba to nie czytaj , jak by placili za rozsylanie spamu to bys byl bardzo bogaty , jezeli nie masz nic sensownego do powiedzenia to milcz , jeszcze raz zapraszam na mecz :) wszystkich :)

hehe prawidlowo u mnie nawet kumpel ktory w zyciu nie byl na meczu idzie :D hehe

Nie wiem czy za rok będzie mi się chciało raczej wątpie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org