poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Następny cud Rudego?-Przedsiębiorców czeka seria bankructw

A co mają Czeczenów zamykać za to że chodzą???????????????????
jak coś na rozrabiają to ich też zamkną.
A pijany na rowerze może wjechać pod auto którym matka może jechać z małym dzieckiem przestraszy się będzie go omijać w co trafi ??? może w ciebie idącego chodnikiem????????????? co może stać się z dzieckiem ??????? a on.... przecież to tylko pijany na rowerze. MYŚL JESTEŚ INTELIGENTNY prawda?????????????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Następny cud Rudego?-Przedsiębiorców czeka seria bankructw

Mój brat ma do sprzedania PSP silver po przeróbce.

ja mam psp slim ma pol roku po przerobione moge sprzedac mam do niego karte pamieci 4gb

tylko Robert

alfa1 piszesz:
"wg kodeksu drogowego kierowca widząc osobę zbliżającą sie do przejścia powinien sie zatrzymac"
ooo ten przepis to raczej chyba inaczej wyglada...hmm jak dobrze pamiętam to jest tam mowa o tym że jak pieszy ustanie jedną nogą na jezdni to kierowca ma obowiązek umożliwić mu przejście.Prawda jest taka że "baran" idąc pieszo zatrzyma się w miejscu a samochód niestety nie...!!!To co napisałeś dla mnie nie ma sensu bo np.ktoś zbliża się do przejścia a wcale nie ma ochoty przez niego przejść tylko zatrzymuje się żeby zaczekać na znajomego którego widzi w oddali... albo weźmy pod uwagę ruchliwy chodnik wzdłuż drogi na której są przejścia dla pieszych,skąd bedziesz wiedział kto akurat chce przejść a kto idzie dalej chodnikiem?
Dla kierowców jest przepis a dla pieszych powinni napisac coś takiego:
Pieszy widząc nadjeżdżający ze stałą prędkością pojazd powinien umożliwić mu przejazd a nie wp... się pod koła...
Nie chce obrażać mieszkańców swojego miasta ale połowa pieszych zasługuje na miano... "święta krowa" na jezdni... albo ryzykanci...zatrzyma się czy nie....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org