Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Następny cud Rudego?-Przedsiębiorców czeka seria bankructw |
A co mają Czeczenów zamykać za to że chodzą??????????????????? jak coś na rozrabiają to ich też zamkną. A pijany na rowerze może wjechać pod auto którym matka może jechać z małym dzieckiem przestraszy się będzie go omijać w co trafi ??? może w ciebie idącego chodnikiem????????????? co może stać się z dzieckiem ??????? a on.... przecież to tylko pijany na rowerze. MYŚL JESTEŚ INTELIGENTNY prawda?????????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Następny cud Rudego?-Przedsiębiorców czeka seria bankructw |
Mój brat ma do sprzedania PSP silver po przeróbce.
|
|
ja mam psp slim ma pol roku po przerobione moge sprzedac mam do niego karte pamieci 4gb
|
|
tylko Robert
|
|
alfa1 piszesz: "wg kodeksu drogowego kierowca widząc osobę zbliżającą sie do przejścia powinien sie zatrzymac" ooo ten przepis to raczej chyba inaczej wyglada...hmm jak dobrze pamiętam to jest tam mowa o tym że jak pieszy ustanie jedną nogą na jezdni to kierowca ma obowiązek umożliwić mu przejście.Prawda jest taka że "baran" idąc pieszo zatrzyma się w miejscu a samochód niestety nie...!!!To co napisałeś dla mnie nie ma sensu bo np.ktoś zbliża się do przejścia a wcale nie ma ochoty przez niego przejść tylko zatrzymuje się żeby zaczekać na znajomego którego widzi w oddali... albo weźmy pod uwagę ruchliwy chodnik wzdłuż drogi na której są przejścia dla pieszych,skąd bedziesz wiedział kto akurat chce przejść a kto idzie dalej chodnikiem? Dla kierowców jest przepis a dla pieszych powinni napisac coś takiego: Pieszy widząc nadjeżdżający ze stałą prędkością pojazd powinien umożliwić mu przejazd a nie wp... się pod koła... Nie chce obrażać mieszkańców swojego miasta ale połowa pieszych zasługuje na miano... "święta krowa" na jezdni... albo ryzykanci...zatrzyma się czy nie....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |