Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
45 Zasad zniewolenia Polski |
ż e n u a...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 45 Zasad zniewolenia Polski |
Siemka Czy McDonald's Dzisaj (Poniedzialek Wielkanocny) Jest Otwarty ??
|
|
Niestety nie ma edycji postów więc post pod postem - sorry :) Tu masz papiery do nadruków. http://www.allegro.pl/search.php?string=naprasowan*&description=1&category=17254&country=1 pozdrawiam
|
|
Po co ty sciagasz z tego blokady. Sprzedaj tą 50 i kup jakąś rs 125 lub nsr.
|
|
nikt się nie prosił o zmianę tych podzielników, w łomżyńskiej s.m. są stare i póki co nikt nie myśli o zmianie na nowe.. prawda jest taka, że spółdzielnia od 97 roku zawyżała już na wstępie przedpłaty na c.o. (czynsz) średnio 2-2,5 raza i dla tego 90% ludzi ma wysokie zwroty ,każdy był zadowolony spółdzielnia i mieszkańcy, którzy dostawali wysokie zwroty a faktycznie są to pieniądze mieszkańców najpierw płacone, a później z wielka łaską zwracane mieszkańcom by pokazać jaka to nasza spółdzielnia jest wielkoduszna przedpłaty przekraczały dwukrotnie moje koszty jako użytkownika i nikt w zimę po domu w tureckich swetrach nie chodził ;) jak widać były to zwroty pozorne a tak naprawdę te pieniądze nam się należą ponieważ są to nasze pieniądze które spółdzielnia sobie przywłaszczyła.
|
|
Ma może ktos link do tej strony z szescianami bo chciałbym sobie to przecwiczyc, z góry wielkie dzięki
|
|
to napisałem że to złodzieje! inaczej tego nazwać nie można.
|
|
asiuniusia22 gdzie zdawałas WZ? mogłabyś powiedzieć coś więcej o WZ, jakie pytania zadawali itd?
|
|
Znacie stronkę na której na żywo podają ranking piłkarski?
|
|
na razie jest zapisanych 5 osob, nie wiadomo jaki termin czekamy az uzbiera sie grupa
|
|
jeśli decydujesz sie na taką modyfikacje to tylko renomowane firmy polecam v-tech
|
|
dobre dobre ale ten twój tygrysek mało rozgarnięty hehehehe dobry żart "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Za urzędem celnym również. Sam byłem w szoku, jak zobaczyłem wynik. Niby małe auto, a okazało się że to kloc :/
|
|
W trakcie posiłków nie wolno łączyć produktów węglowodanowych (np. ryżu, chleba) z białkowymi (np. mięsem, jogurtem). Trawienie jest wtedy efektywniejsze, bo poszczególne enzymy, które oddzielnie rozkładają białka, tłuszcze i węglowodany, nie są wydzielane równocześnie. Każdego dnia możesz zjeść trzy główne posiłki oraz dwie przekąski, w postaci np. jabłka czy strąka papryki. Całkowicie eliminujesz z jadłospisu: cukier, sól, kawę, mocną herbatę, napoje gazowane, czekoladę i wszelkie alkohole. To dobra dieta czujesz sie po niej lekko ponadto nie zapominaj o cwiczeniach! Makaron nie jest akurat dobrym skladnkieem przy odchudzaniu jest kaloryczny, nie zapomnijmy o tym ze trzeba jesc wszytko po troszku badz tez zamieniac sklad witaminowy jesli nie jadasz miesa to zastap to fasola itd...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |