wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
45 Zasad zniewolenia Polski

ż e n u a...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 45 Zasad zniewolenia Polski

Siemka

Czy McDonald's Dzisaj (Poniedzialek Wielkanocny) Jest Otwarty ??

Niestety nie ma edycji postów więc post pod postem - sorry :)

Tu masz papiery do nadruków.

http://www.allegro.pl/search.php?string=naprasowan*&description=1&category=17254&country=1

pozdrawiam

Po co ty sciagasz z tego blokady. Sprzedaj tą 50 i kup jakąś rs 125 lub nsr.

nikt się nie prosił o zmianę tych podzielników, w łomżyńskiej s.m. są stare i póki co nikt nie myśli o zmianie na nowe..

prawda jest taka, że spółdzielnia od 97 roku zawyżała już na wstępie przedpłaty na c.o. (czynsz) średnio 2-2,5 raza i dla tego 90% ludzi ma wysokie zwroty ,każdy był zadowolony spółdzielnia i mieszkańcy, którzy dostawali wysokie zwroty

a faktycznie są to pieniądze mieszkańców najpierw płacone, a później z wielka łaską zwracane mieszkańcom by pokazać jaka to nasza spółdzielnia jest wielkoduszna

przedpłaty przekraczały dwukrotnie moje koszty jako użytkownika i nikt w zimę po domu w tureckich swetrach nie chodził ;) jak widać były to zwroty pozorne a tak naprawdę te pieniądze nam się należą ponieważ są to nasze pieniądze które spółdzielnia sobie przywłaszczyła.

Ma może ktos link do tej strony z szescianami
bo chciałbym sobie to przecwiczyc, z góry wielkie dzięki

to napisałem że to złodzieje! inaczej tego nazwać nie można.

asiuniusia22 gdzie zdawałas WZ? mogłabyś powiedzieć coś więcej o WZ, jakie pytania zadawali itd?

Znacie stronkę na której na żywo podają ranking piłkarski?

na razie jest zapisanych 5 osob, nie wiadomo jaki termin czekamy az uzbiera sie grupa

jeśli decydujesz sie na taką modyfikacje to tylko renomowane firmy polecam v-tech

dobre dobre ale ten twój tygrysek mało rozgarnięty hehehehe dobry żart

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Za urzędem celnym również. Sam byłem w szoku, jak zobaczyłem wynik. Niby małe auto, a okazało się że to kloc :/

W trakcie posiłków nie wolno łączyć produktów węglowodanowych (np. ryżu, chleba) z białkowymi (np. mięsem, jogurtem). Trawienie jest wtedy efektywniejsze, bo poszczególne enzymy, które oddzielnie rozkładają białka, tłuszcze i węglowodany, nie są wydzielane równocześnie. Każdego dnia możesz zjeść trzy główne posiłki oraz dwie przekąski, w postaci np. jabłka czy strąka papryki. Całkowicie eliminujesz z jadłospisu: cukier, sól, kawę, mocną herbatę, napoje gazowane, czekoladę i wszelkie alkohole.

To dobra dieta czujesz sie po niej lekko ponadto nie zapominaj o cwiczeniach!

Makaron nie jest akurat dobrym skladnkieem przy odchudzaniu jest kaloryczny, nie zapomnijmy o tym ze trzeba jesc wszytko po troszku badz tez zamieniac sklad witaminowy jesli nie jadasz miesa to zastap to fasola itd...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org