Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chcieliście Budapesztu? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chcieliście Budapesztu? |
może lepiej usunąć niż potem urodzone w pełni wykształcone maleństwo wyrzucić na śmietnik jak psa...ale uważam że samo prawo do aborcji nie rozwiąże takich problemów powinno się zapobiegać takim i innym sytuacjom np poprzez wysterylizowanie takiej wyrodnej"matki" żeby nie mogła skrzywdzić innego dziecka.są pary które nie mogą mieć dzieci z różnych powodów i chętnie adoptują takie maleństwo i otoczą je opieką i miłością.Sama nie potrafiłabym uśmiercić własnego dziecka bez względu na okoliczności
|
|
Zdecydowanie za możliwością decydowania o tym kobiecie. Czarni pełni zberezności i dziwnie rozumianej miłości (co widzę na co dzień, miłości do pieniądza) niech się schowają ze swoim mędrkowaniem
|
|
przeczytalem tylko kilka slow, ale moge powiedziec , ze reszta to gowno...
|
|
Roznie zachowujemy sie na drogach prowadzac nasze 4 kolka.Glupota,ignorancja i chamstwo sa na porzadku dziennym.Wszyscy ponosimy ryzyko takich zachowan.I nic sie nie dzieje! A moze tu,na forum ostrzezenie przed takowym pojazdem daloby choc troche,choc czesci z nich do myslenia? I nie zastrzegam sobie,ze moze tu pojawic sie kiedys moja rejestracja-tez nie jestem swiety,ale sie staram.
|
|
asiuniusia22: ja jestem po zdanym wz (wlasnie dzisiaj) a przed komisja lekarska...mozesz napisac swoj nr gg bo mam do Ciebie bardzo wazne pytanie...jesli mozesz bylabym wdzieczna :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |