niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chcieliście Budapesztu?

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chcieliście Budapesztu?

może lepiej usunąć niż potem urodzone w pełni wykształcone maleństwo wyrzucić na śmietnik jak psa...ale uważam że samo prawo do aborcji nie rozwiąże takich problemów powinno się zapobiegać takim i innym sytuacjom np poprzez wysterylizowanie takiej wyrodnej"matki" żeby nie mogła skrzywdzić innego dziecka.są pary które nie mogą mieć dzieci z różnych powodów i chętnie adoptują takie maleństwo i otoczą je opieką i miłością.Sama nie potrafiłabym uśmiercić własnego dziecka bez względu na okoliczności

Zdecydowanie za możliwością decydowania o tym kobiecie. Czarni pełni zberezności i dziwnie rozumianej miłości (co widzę na co dzień, miłości do pieniądza) niech się schowają ze swoim mędrkowaniem

przeczytalem tylko kilka slow, ale moge powiedziec , ze reszta to gowno...

Roznie zachowujemy sie na drogach prowadzac nasze 4 kolka.Glupota,ignorancja i chamstwo sa na porzadku dziennym.Wszyscy ponosimy ryzyko takich zachowan.I nic sie nie dzieje!
A moze tu,na forum ostrzezenie przed takowym pojazdem daloby choc troche,choc czesci z nich do myslenia?
I nie zastrzegam sobie,ze moze tu pojawic sie kiedys moja rejestracja-tez nie jestem swiety,ale sie staram.

asiuniusia22: ja jestem po zdanym wz (wlasnie dzisiaj) a przed komisja lekarska...mozesz napisac swoj nr gg bo mam do Ciebie bardzo wazne pytanie...jesli mozesz bylabym wdzieczna :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org