Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Upomnienia dla Jaruzela i innych Judaszów |
nie mam Jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Upomnienia dla Jaruzela i innych Judaszów |
tak.za 5 tygodni bedzie stokrotka
|
|
Pewnie Zajkowski by się nadał. Najwięcej długów narobił w klubie, więc nie jako nowy prezio spłaci. A anonimowiec ma dużo racji.
|
|
kichu: u mnie tez narazie cisza.nawet dzielnicowego nie bylo.mam nadzieje ze po niedzieli cos sie ruszy... co do WZ to az tak bardzo sie nie boje, bardziej obawiam się PZP........a swoja droga ciekawe co bedzie pierwsze eh to czekanie mnie rozbraja.... pozdr matik800: mozes napisac cos na temat PZP jak to wyglądało u Ciebie....
|
|
cham z chamów mądralińska pierdoło
|
|
Widze ze poziom postów osiagnal naprawde wysokie loty..... załamka.... Prawda jest taka ze po swoim psie powinno sie sprzatnac jak nawali i nie wazne czy jest to trawnik pod blokiem, chodnik czy ogrodek. Mam psa za ktorego tez place podatek (niestety) i jakos nie czuje sie z tego powodu zwolniona ze sprztania po nim, robię to za kazdym razem, inaczej byloby mi zwyczajnie wstyd. Każdy powinien byc odpowiedzialny za swoje zwierzę!! Mam również malutkie dziecko i wiem jaki to problem, gdy na trwanikach dookola same kupy i trzeba miec caly czas oczy dookola glowy zeby w nic nie wdepnelo... Rzygac sie chce jak sie patrzy na te kupy. A trawnik moim zdaniem jest wlasnie po to, zeby mozna bylo sobie pochodzic po trawce... bo to nie skansen, ani muzeum
|
|
Wolę swoją Piątnicę niż tą jeba... Łomżę przez którą muszę teraz wydać kasę na zawieszenie w aucie.U mnie na dróżce na łąkę jest równiej niż u was na normalnej drodze :D.istny poligon.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |