Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprawa statutu PiS w prokuraturze |
Chwalą bo innego nie mieli.Lepszy rydz niż nic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprawa statutu PiS w prokuraturze |
Pewnie chce się dogadać z jakim kierowcą z Łomży aby do polski się z nim zabrać lub podać jakoś paczkę za odpłatę jestem co wymyślił wiec czekamy na odpowiedz:PP
|
|
Musiałbyś mieć stałe IP, a TP takowego nie udostępnia... Ale możesz skorzystać z usług np. z http://www.no-ip.com/ i otrzymasz swoją nazwę DNS. Co do wersji CS'a to już nie do mnie. Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Poradzcie prosze-jak otworzyc drzwi w aucie,które przymarzły?
|
|
bamato03 a co mnie obchodzą twoje osiągnięcia ? Temat jest o wybrany kierunek a nie, pochwalcie się swoimi osiągnięcaimi. Niestety uczę się w Drzewnej. jaki jest tam poziom ? Niski, radzę sobie tam praktycznie bez nauki, wiele ludzi tam bez aspiracji, dla których "celem jest dopuszczająca ". Żałuje, że poszłem na łatwizne, mój wielki błąd. Jeśli ktoś chce się uczyć, to napewno - I, II, III Lo oraz ekonomik i niektóre klasy z mechaniaka. A poobijać można się w Drzewnej, wecie, budowlanie oraz niektórych klasach mechaniaka oraz OHP i wszystkie ZDZ. taki jest podział szkół w Łomży Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
do roboty sie wescie a nie policja w glowie.az tyle lewych rak w lomzy
|
|
A jeżeli jestem bezrobotna??
|