sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sprawa statutu PiS w prokuraturze

Chwalą bo innego nie mieli.Lepszy rydz niż nic

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sprawa statutu PiS w prokuraturze

Pewnie chce się dogadać z jakim kierowcą z Łomży aby do polski się z nim zabrać lub podać jakoś paczkę za odpłatę jestem co wymyślił wiec czekamy na odpowiedz:PP

Musiałbyś mieć stałe IP, a TP takowego nie udostępnia... Ale możesz skorzystać z usług np. z http://www.no-ip.com/ i otrzymasz swoją nazwę DNS. Co do wersji CS'a to już nie do mnie.

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Poradzcie prosze-jak otworzyc drzwi w aucie,które przymarzły?

bamato03 a co mnie obchodzą twoje osiągnięcia ? Temat jest o wybrany kierunek a nie, pochwalcie się swoimi osiągnięcaimi. Niestety uczę się w Drzewnej. jaki jest tam poziom ? Niski, radzę sobie tam praktycznie bez nauki, wiele ludzi tam bez aspiracji, dla których "celem jest dopuszczająca ". Żałuje, że poszłem na łatwizne, mój wielki błąd. Jeśli ktoś chce się uczyć, to napewno - I, II, III Lo oraz ekonomik i niektóre klasy z mechaniaka. A poobijać można się w Drzewnej, wecie, budowlanie oraz niektórych klasach mechaniaka oraz OHP i wszystkie ZDZ.

taki jest podział szkół w Łomży

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

do roboty sie wescie a nie policja w glowie.az tyle lewych rak w lomzy

A jeżeli jestem bezrobotna??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org