Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śmierć "warta" milion....? |
A wybiera sie ktoś moze do Warszawy 1 marca i ma wolne miejsca?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śmierć "warta" milion....? |
jak dla mnie moga oszczedzac na soli
|
|
Jaco27lom po co piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia?? NIE MOŻNA!Aby powtórnie ubiegać się o przyjęcie do Policji musi minąć okres 12 miesięcy i nie ma znaczenia jakie to województwo. Więcej informacji udzielą Ci w Sekcji Doboru i Kadr. Pozdr.
|
|
Jednak z Łomży jeżdżą, na początek marca mam już z kim się załapać, tylko zależy jak dopisze pogoda, a później się zobaczy, może indywidualnie osobówką, bo koszty nie są duże.
|
|
komisja lekarska to tak ale tylu lekarzy to nie bardzo się ogarnie w jeden dzień tak 2-3dni można załtwić. w pierwszy dzień róbcei mocz krew, USG RTG EKG panie ginekologa i cytologie o okuliste czasami jeszcze mozna laryngologa załtwić poźniej odbieracie wyniki to bedzie tak za 2dni i lecicie po innych specjalistach. najlepiej zebrać się paczką np 5osób i po kolei chodzic do lekarzy zajmować sobie kolejki... to zalezy jak przyjmują lekarze warto sobie sprwadzić kiedy sa i w jakich godzinach łatwiej jest coś zaplanować:))
|
|
zima zaskoczyla drogowcow muahahahahha jak ja lubie te pwiedzonko, no bo po co odsniezac isypac jak mozna spac
|
|
better zadziwiasz :D
|
|
matik 800 jestes debilem a teraz siedze i czekam az mnie zaaresztujesz popaprancu
|
|
najpierw to ty sie ***** naucz jezdic bo za miesiac bedziesz miał ten sam problem.albo zmien na tytanowe.
|
|
Ja osobiscie leczę mojego synka w Białymstoku u prof.Kaczmarskiego ,jest swiatowej sławy alergologiem na wizytę czeka się długo ale warto a tak pozatym to z ciekawości skonsultuje sie z tym łomżyńskim cudotwórcą i sama ocenie jego wiedzę i kompetencję :)
|
|
Witam może ktoś wie co dzieje się z łks łomża
|
|
Do Olenki Doktor Leończk jest bardzo dobrym lekarzem, ale specjalistę chirurga ma również świetny lekarz z Łomży doktor Rybaczyk, co prawda ma gabinet w Ostrołęce, ale ma też swoich stałych pacjentów w Łomży.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak już coś to ŁKS, wykaż trochę szacunku do klubu.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
naprawdę proszę o kontakt będę bardzo wdzięczny
|