sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Śmierć "warta" milion....?

A wybiera sie ktoś moze do Warszawy 1 marca i ma wolne miejsca?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Śmierć "warta" milion....?

jak dla mnie moga oszczedzac na soli

Jaco27lom po co piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia??
NIE MOŻNA!Aby powtórnie ubiegać się o przyjęcie do Policji musi minąć okres 12 miesięcy i nie ma znaczenia jakie to województwo.
Więcej informacji udzielą Ci w Sekcji Doboru i Kadr.
Pozdr.

Jednak z Łomży jeżdżą, na początek marca mam już z kim się załapać, tylko zależy jak dopisze pogoda, a później się zobaczy, może indywidualnie osobówką, bo koszty nie są duże.

komisja lekarska to tak ale tylu lekarzy to nie bardzo się ogarnie w jeden dzień tak 2-3dni można załtwić. w pierwszy dzień róbcei mocz krew, USG RTG EKG panie ginekologa i cytologie o okuliste czasami jeszcze mozna laryngologa załtwić poźniej odbieracie wyniki to bedzie tak za 2dni i lecicie po innych specjalistach. najlepiej zebrać się paczką np 5osób i po kolei chodzic do lekarzy zajmować sobie kolejki... to zalezy jak przyjmują lekarze warto sobie sprwadzić kiedy sa i w jakich godzinach łatwiej jest coś zaplanować:))

zima zaskoczyla drogowcow muahahahahha jak ja lubie te pwiedzonko, no bo po co odsniezac isypac jak mozna spac

better zadziwiasz :D

matik 800 jestes debilem a teraz siedze i czekam az mnie zaaresztujesz popaprancu

najpierw to ty sie ***** naucz jezdic bo za miesiac bedziesz miał ten sam problem.albo zmien na tytanowe.

Ja osobiscie leczę mojego synka w Białymstoku u prof.Kaczmarskiego ,jest swiatowej sławy alergologiem na wizytę czeka się długo ale warto a tak pozatym to z ciekawości skonsultuje sie z tym łomżyńskim cudotwórcą i sama ocenie jego wiedzę i kompetencję :)

Witam może ktoś wie co dzieje się z łks łomża

Do Olenki
Doktor Leończk jest bardzo dobrym lekarzem, ale specjalistę chirurga ma również świetny lekarz z Łomży doktor Rybaczyk, co prawda ma gabinet w Ostrołęce, ale ma też swoich stałych pacjentów w Łomży.

Treść jest ukryta

Jak już coś to ŁKS, wykaż trochę szacunku do klubu.

Treść jest ukryta

naprawdę proszę o kontakt będę bardzo wdzięczny

Jacek16 zgadzam się z Tobą w 100%.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org