Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezes wskazuje winnych porażki PiS |
hehe nawet nie wiem co mam odpisać, bo jesteś wtórną analfebetką :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezes wskazuje winnych porażki PiS |
może potęgą w kosza nie jesteśmy jako reprezentacja ale powód jest wydaje mi się taki że nie ma człowieka który by to pozbierał i poukładał nie powiesz że mamy słabych koszykarzy?a polskie kluby? są słabe? chyba jedynie kluby siatkarskie mogą się równać poziomem.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
I jeszcze jedno mi przyszlo do glowy... Mowicie, ze Windows wymaga reinstalacji co pol roku... Nie u kazdego, ale pytanie mam inne. Ile czasu macie zainstalowanego u siebie Linuxa? Tzn. od odstaniej reinstalki... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Korzystałam z usług dr Klepackiego jakieś dwa lata temu, jeszcze w Białymstoku, jestem b.zadowolona z zabiegu, pełen profesjonalizm, wiedza i kompetencja. Polecam!
|
|
O jakiej specjalizacji jest dr.Klepacki?
|
|
markac: zauważam problemy linuksa i pisałem o tym już wcześniej, jednak mogę je przeboleć, bo linux boli tylko przy pierwszej instalce (chociaż ciągle skrypty autodetectu i ogólnie obsługa urządzeń oraz Xorg się poprawiają pod tym względem)... I Linuksa nie da się spieprzyć jak się robi to, co się rozumie... a jak się nie rozumie, to nie ma sensu grzebać... zresztą, żeby zepsuć Linuksa, to trzeba siedzieć na koncie roota, a tak nie powinno się robić ;) BTW. OpenOffice to gówno... niestety... niby mi wystarczy, ale do produktu MS to mu spoooro brakuje...
|
|
madzimadzia jak znajdziesz taki pokuj to mozesz napisac na forum. To tez dobry chwyt rekalmowy :D i z full dyskrecja Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |