sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezes wskazuje winnych porażki PiS

hehe nawet nie wiem co mam odpisać, bo jesteś wtórną analfebetką :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezes wskazuje winnych porażki PiS

może potęgą w kosza nie jesteśmy jako reprezentacja ale powód jest wydaje mi się taki że nie ma człowieka który by to pozbierał i poukładał nie powiesz że mamy słabych koszykarzy?a polskie kluby? są słabe? chyba jedynie kluby siatkarskie mogą się równać poziomem.

Treść jest ukryta

I jeszcze jedno mi przyszlo do glowy... Mowicie, ze Windows wymaga reinstalacji co pol roku... Nie u kazdego, ale pytanie mam inne.

Ile czasu macie zainstalowanego u siebie Linuxa? Tzn. od odstaniej reinstalki...

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Korzystałam z usług dr Klepackiego jakieś dwa lata temu, jeszcze w Białymstoku, jestem b.zadowolona z zabiegu, pełen profesjonalizm, wiedza i kompetencja. Polecam!

O jakiej specjalizacji jest dr.Klepacki?

markac:
zauważam problemy linuksa i pisałem o tym już wcześniej, jednak mogę je przeboleć, bo linux boli tylko przy pierwszej instalce (chociaż ciągle skrypty autodetectu i ogólnie obsługa urządzeń oraz Xorg się poprawiają pod tym względem)...
I Linuksa nie da się spieprzyć jak się robi to, co się rozumie... a jak się nie rozumie, to nie ma sensu grzebać... zresztą, żeby zepsuć Linuksa, to trzeba siedzieć na koncie roota, a tak nie powinno się robić ;)

BTW. OpenOffice to gówno... niestety... niby mi wystarczy, ale do produktu MS to mu spoooro brakuje...

madzimadzia jak znajdziesz taki pokuj to mozesz napisac na forum. To tez dobry chwyt rekalmowy :D
i z full dyskrecja

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org