Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dyrektorzy "tłuką" kasę |
MTU na poczcie ewentualnie nr do przedstawiciela 694902842
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dyrektorzy "tłuką" kasę |
Też polecam MTU.
|
|
a szaszu to nie monika przypadkiem? Riposta
|
|
szaszu ty nie monika przypadkiem
|
|
kozy! swinskie gesi- denerwuje mnie to bez pracy wszystko cacy
|
|
od 11 do 19 jest czynny w dni powszednie a w weekendy nie wiem w sobote chyba tez do 19
|
|
kryzys to u nas był na początku lat 90 teraz to jest pikuś
|
|
Też znam to kolegium, nauczycieli, którzy tam uczą i ludzi, którzy się tam uczyli i uczą obecnie. Nauczyciele są dobrzy (niektórzy pracują w obydwu kolegiach), a słuchacz traktowany jest dobrze. O to czy jest inaczej trzeba zapytać tych co przyszli z państwowego kolegium do tego prywatnego. Nieprawda jest też to, że odszedł III rok i II. Odeszły osoby z tego roku. I chyba nie dlatego, że było tam łatwo. Może dlatego, że nie dawali rady? Po za tym nie winą szkoły jest to, że niektórzy idą się tam uczyć bo wyobrażają sobie, że szkoła jest prywatna, płatna i dostaną wszystko za darmo?. Ale nic z tego uczyć się trzeba tak jak i w państwowym kolegium.
|
|
jasiu-smietana,do tej pory lubiłem czytać te twoje wypociny ale teraz to się wkur...em.jak już pisałem wcześniej ,mieszkają tam moi znajomi-Polacy.a mieszkają tam dlatego,że kupili mieszkania.było w miarę tanio więc kupili-każdy by tak zrobił.jak kupowali te mieszkania to żadna hołota tam nie mieszkała,dopiero później zrobiono tam ośrodek dla uchodźców.na początku byli to Somalijczycy,Irańczycy i ze Sri Lanki.nie było tam żadnych Cyganów ani Ormian.i nie 15 lat,tylko 8.z pierwszymi uchodźcami nie było żadnych problemów,dopiero jak zwieźli tę hołotę z Czeczenii.rozpanoszyli się jak karaluchy po całym mieście.zamiast siedzieć cicho,rządają coraz więcej i więcej..a Polacy,cóż,pobrali kredyty na te mieszkania i teraz się męczą.kto to teraz od nich kupi?może ty jasiu,co?
|
|
I co tam jak tam było na turnieju w Fife09??
|
|
w **** mozna zrobic makijaż ledwo 15 lat skonczyła juz o slubie mysli masz milion tematow o tym a ty ***** musisz zakladac miliardowy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |