czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dyrektorzy "tłuką" kasę

MTU na poczcie ewentualnie nr do przedstawiciela 694902842

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dyrektorzy "tłuką" kasę

Też polecam MTU.

a szaszu to nie monika przypadkiem?

Riposta

szaszu ty nie monika przypadkiem

kozy! swinskie gesi- denerwuje mnie to
bez pracy wszystko cacy

od 11 do 19 jest czynny w dni powszednie a w weekendy nie wiem w sobote chyba tez do 19

kryzys to u nas był na początku lat 90
teraz to jest pikuś

Też znam to kolegium, nauczycieli, którzy tam uczą i ludzi, którzy się tam uczyli i uczą obecnie. Nauczyciele są dobrzy (niektórzy pracują w obydwu kolegiach), a słuchacz traktowany jest dobrze. O to czy jest inaczej trzeba zapytać tych co przyszli z państwowego kolegium do tego prywatnego. Nieprawda jest też to, że odszedł III rok i II. Odeszły osoby z tego roku. I chyba nie dlatego, że było tam łatwo. Może dlatego, że nie dawali rady? Po za tym nie winą szkoły jest to, że niektórzy idą się tam uczyć bo wyobrażają sobie, że szkoła jest prywatna, płatna i dostaną wszystko za darmo?. Ale nic z tego uczyć się trzeba tak jak i w państwowym kolegium.

jasiu-smietana,do tej pory lubiłem czytać te twoje wypociny ale teraz to się wkur...em.jak już pisałem wcześniej ,mieszkają tam moi znajomi-Polacy.a mieszkają tam dlatego,że kupili mieszkania.było w miarę tanio więc kupili-każdy by tak zrobił.jak kupowali te mieszkania to żadna hołota tam nie mieszkała,dopiero później zrobiono tam ośrodek dla uchodźców.na początku byli to Somalijczycy,Irańczycy i ze Sri Lanki.nie było tam żadnych Cyganów ani Ormian.i nie 15 lat,tylko 8.z pierwszymi uchodźcami nie było żadnych problemów,dopiero jak zwieźli tę hołotę z Czeczenii.rozpanoszyli się jak karaluchy po całym mieście.zamiast siedzieć cicho,rządają coraz więcej i więcej..a Polacy,cóż,pobrali kredyty na te mieszkania i teraz się męczą.kto to teraz od nich kupi?może ty jasiu,co?

I co tam jak tam było na turnieju w Fife09??

w **** mozna zrobic makijaż ledwo 15 lat skonczyła juz o slubie mysli masz milion tematow o tym a ty ***** musisz zakladac miliardowy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org