czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co konkretnie poseł Kołakowski jest w stanie zrobić dla Łomży?

skarbie, czy przewidujesz jakieś atrakcję.Kto wie, może się skuszę>))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co konkretnie poseł Kołakowski jest w stanie zrobić dla Łomży?

better " każdy wie że na mase jest najlepszy kurczak (jeśli chodzi o mięso) bo ma minimalną ilość tłuszczu" hehe a co ty sklep z suplami otworzyles czy kebab bar.
Mieso z kurczaka w kebabie :) nie no wypas

Dla twojej better informacji to piersi z kurczaka sa dobre na mase a nie cale miecho i nie dla tego ze maja malo tluszczu tylko ze maja duzo bialeczka. Radzil bym ci zajac sie robota i nie pisac tych wszystkich glupot na forum bo klientow to ty mozesz miec sporo przyjda po to zeby zobaczc kolesia ktory wipisuje takie pierdoly.
Pozdrawaiam

zaszlam przez przypadek - juz nie przeszkadzam:)

Nie ,tam wszyscy są bardzo mili,także sciemeniasz

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

bal, bla, bla
jak wszyscy urzednicy
a moze tez mieli dobrego szkoleniowca, ktory idzie dzisiaj do pracy 3 razy w tygodniu
odwagi

Smaczne torty, w przeróżnych kształtach możesz zamówić w sklepie Witpol na Ks.Anny (piłka, auto, lalka Barbie itp., mają taki wzornik, kt. możesz obejrzeć). Oni zamawiają je chyba w Zambrowie. Zamawiałam tam tort na wieczór panieński koleżanki, efekt był piorunujący:)

Trzeba walczyć o swoje jak się należy dodatek mieszkaniowy i nie zrażać się arogancją pracowników z Polnej!! A jak któryś będzie za dużo arogancki to zwrócić mu uwagę albo poprostu opier****ć aż mu uszy zwiędną! Co oni tu kurna mać łaskę robią??! Przecież ten dodatek to nie z ich kieszeni idzie..! Od tego tam siedzą żeby wydawać druki,przyjmować a jakby co to służyć informacją jak je wypełnić!!

Ja też jakiś czas temu latałam na Polną o dodatek mieszkaniowy i o rodzinne na dziecko.Ile ja tam czasu i nerwów straciłam o te pare groszy to chyba tylko ja wiem..(i te osoby które są zmuszone się o to ubiegać..).Teraz na szczęście oboje z mężem pracujemy i nie należy nam się ani jedno ani drugie..:) ale jak sobie przypomnę parę lat wstecz jak tylko jedno z nas pracowało,było ciężko i jeszcze takie urzędasy "okoniem" stawali to naprawdę było przykro..

Na mase najlepsza wołowina ,bo ma dużo białka i kreatyny .Niestety nie nalezy do tanich.

W sklepie spożywczym w Abc na Legionów, oni też zamawiają w ZAmbrowie, mają zdjęcia z różnymi wzorami i wybierasz sobie,jaki chcesz, poza tym są pyszne . Zawsze zamawiam na urodziny córy i zawsze jest świetnie, tort piękny, smaczny i córa zadowolona . Polecam .

uu 32 osoby na fife też pewnie leże ,jak sie zapisałem z 2 kumplami to nas wszystkich było zapisanych 23 osoby ... mam nadzieję że z połowa nie przyjdzie :)

dzwoniłem wczoraj po 15 niby już będzie wbijana rezerwa... pierwszeństwo będą mieli Ci którym jest to najbardziej potrzebne, czyli tym co chcą iść do policji, wziąć kredyt itp.

15 lutym oczywiście ;)

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

do mnie list przyszedl kiedys najpierw normalny zeby przyniesc usprawiedliwienie a potym polecony ale nikt nieodebral i cisza do tej pory myslicie ze mozna isc spokojnie po wpis??

autochton: co z tego, że nie pracujesz w US? Nie zmienia to faktu, że jesteś starym, głupim komuchem, który uprzykrza normalnym ludziom życie. Dzięki Bogu, od 2 miesięcy nie mieszkam już obok Ciebie, zgrzybiały konfidencie.

Riposta

Na burdel

________
Malachit

Uważajcie gdzie pijecie !! :)

http://www.smog.pl/wideo/23576/pijana_baba_na_drabinie_wideo_z_rosji/

________
Malachit

to taksowkarz, dowiedzialem sie od znajomego, zadzwonilem, przyjechal i ustawil.....

Ten kebab jest na rogu. Po drodze do K1, w lokalu jest lcd i gosciu w okularkach robi kebab tak ? To o ten lokal chodzi???

ja tam jade do MADRYTU, cieplo, czasami goraco, az sie czlowiek poci
to dobrze robi na zdrowie
za dobra prace bez doswiadczenia 4- sta euros, za godzine- to jest raj

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org