Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co konkretnie poseł Kołakowski jest w stanie zrobić dla Łomży? |
skarbie, czy przewidujesz jakieś atrakcję.Kto wie, może się skuszę>))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co konkretnie poseł Kołakowski jest w stanie zrobić dla Łomży? |
better " każdy wie że na mase jest najlepszy kurczak (jeśli chodzi o mięso) bo ma minimalną ilość tłuszczu" hehe a co ty sklep z suplami otworzyles czy kebab bar. Mieso z kurczaka w kebabie :) nie no wypas
|
|
Dla twojej better informacji to piersi z kurczaka sa dobre na mase a nie cale miecho i nie dla tego ze maja malo tluszczu tylko ze maja duzo bialeczka. Radzil bym ci zajac sie robota i nie pisac tych wszystkich glupot na forum bo klientow to ty mozesz miec sporo przyjda po to zeby zobaczc kolesia ktory wipisuje takie pierdoly. Pozdrawaiam
|
|
zaszlam przez przypadek - juz nie przeszkadzam:)
|
|
Nie ,tam wszyscy są bardzo mili,także sciemeniasz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
bal, bla, bla jak wszyscy urzednicy a moze tez mieli dobrego szkoleniowca, ktory idzie dzisiaj do pracy 3 razy w tygodniu odwagi
|
|
Smaczne torty, w przeróżnych kształtach możesz zamówić w sklepie Witpol na Ks.Anny (piłka, auto, lalka Barbie itp., mają taki wzornik, kt. możesz obejrzeć). Oni zamawiają je chyba w Zambrowie. Zamawiałam tam tort na wieczór panieński koleżanki, efekt był piorunujący:)
|
|
Trzeba walczyć o swoje jak się należy dodatek mieszkaniowy i nie zrażać się arogancją pracowników z Polnej!! A jak któryś będzie za dużo arogancki to zwrócić mu uwagę albo poprostu opier****ć aż mu uszy zwiędną! Co oni tu kurna mać łaskę robią??! Przecież ten dodatek to nie z ich kieszeni idzie..! Od tego tam siedzą żeby wydawać druki,przyjmować a jakby co to służyć informacją jak je wypełnić!! Ja też jakiś czas temu latałam na Polną o dodatek mieszkaniowy i o rodzinne na dziecko.Ile ja tam czasu i nerwów straciłam o te pare groszy to chyba tylko ja wiem..(i te osoby które są zmuszone się o to ubiegać..).Teraz na szczęście oboje z mężem pracujemy i nie należy nam się ani jedno ani drugie..:) ale jak sobie przypomnę parę lat wstecz jak tylko jedno z nas pracowało,było ciężko i jeszcze takie urzędasy "okoniem" stawali to naprawdę było przykro..
|
|
Na mase najlepsza wołowina ,bo ma dużo białka i kreatyny .Niestety nie nalezy do tanich.
|
|
W sklepie spożywczym w Abc na Legionów, oni też zamawiają w ZAmbrowie, mają zdjęcia z różnymi wzorami i wybierasz sobie,jaki chcesz, poza tym są pyszne . Zawsze zamawiam na urodziny córy i zawsze jest świetnie, tort piękny, smaczny i córa zadowolona . Polecam .
|
|
uu 32 osoby na fife też pewnie leże ,jak sie zapisałem z 2 kumplami to nas wszystkich było zapisanych 23 osoby ... mam nadzieję że z połowa nie przyjdzie :)
|
|
dzwoniłem wczoraj po 15 niby już będzie wbijana rezerwa... pierwszeństwo będą mieli Ci którym jest to najbardziej potrzebne, czyli tym co chcą iść do policji, wziąć kredyt itp.
|
|
|
do mnie list przyszedl kiedys najpierw normalny zeby przyniesc usprawiedliwienie a potym polecony ale nikt nieodebral i cisza do tej pory myslicie ze mozna isc spokojnie po wpis??
|
|
autochton: co z tego, że nie pracujesz w US? Nie zmienia to faktu, że jesteś starym, głupim komuchem, który uprzykrza normalnym ludziom życie. Dzięki Bogu, od 2 miesięcy nie mieszkam już obok Ciebie, zgrzybiały konfidencie. Riposta
|
|
Na burdel ________ Malachit
|
|
Uważajcie gdzie pijecie !! :) http://www.smog.pl/wideo/23576/pijana_baba_na_drabinie_wideo_z_rosji/ ________ Malachit
|
|
to taksowkarz, dowiedzialem sie od znajomego, zadzwonilem, przyjechal i ustawil.....
|
|
Ten kebab jest na rogu. Po drodze do K1, w lokalu jest lcd i gosciu w okularkach robi kebab tak ? To o ten lokal chodzi???
|
|
ja tam jade do MADRYTU, cieplo, czasami goraco, az sie czlowiek poci to dobrze robi na zdrowie za dobra prace bez doswiadczenia 4- sta euros, za godzine- to jest raj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |