Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JAROSLAW! POLSKE ZBAW! - JAROSLAW! POLSKE ZBAW! |
A ja polecam panie z lecznicy "Cztery łapy" na Hipokratesa 7 , a nawet podam numer telefonu, bo lekarki są warte zaufania: 086 2180566. Moje zwierzaki są tam pod stałą opieką, jestem bardzo zadowolony. Mój kocurek został tam wykastrowany, obyło się bez najmniejszych problemów. Koteczki też mam wysterylizowane i propaguję ten zabieg, bo odpowiedzialny właściciel musi zadbać, by na świat nie przychodziły kolejne pokolenia niechcianych zwierząt. A panów - przeciwników kastracji - uświadamiam, że zwierzaki nie podchodzą do seksu jak ludzie i nawet nie zauważą braku kawałka ciała.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JAROSLAW! POLSKE ZBAW! - JAROSLAW! POLSKE ZBAW! |
No ja wczoraj przez te drózki w rowie tam własnie lezałem, na szczescie mało co sie stalo a droga wcle a wcale nie była odsiniezona jak u góry mozna poczytac. to paranoja co oni tu robia wcale nie działaja na tych i tak marnych drogach a pewnie podwyzki by chcieli czy wiecej kasy na działania. Nie wiem sie zastanawiam czy by tam jakos nie probowac udowonic ich zaniechania bo wcale miałem mało na liczniku i wyprzedaniu wpadłem w poslizg i poszło dalej samo.
|
|
hyba 15m na 8m
|
|
|
Dlaczego mi sie nic nie wyświetla?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |